Press "Enter" to skip to content

SevaEdu: de ce este scoala cu programa finlandeza o alegere inspirata pentru copii?

Parintii sunt cele mai in masura persoane sa ia decizii responsabile in privinta educatiei copiilor lor. Una dintre cele mai moderne si mai eficiente metode pe care le au acestia la dispozitie in prezent este de a-si inscrie micutii la Seva Edu, o institutie educationala cu programa finlandeza, care si-a deschis portile din dorinta de a oferi elevilor de diferite varste o experienta de invatare minunata, in cadrul careia sa acestia sa descopere, pe langa materiile obligatorii de la scoala si ce inseamna incluziunea sociala, dar si cum sa-si descopere pasiunile personale. In randurile de mai jos, mamele si tatii pot descoperi principalele motive pentru care ar trebui sa aiba in vedere inscrierea copiilor la aceasta scoala!

Un mediu prietenos

Scoala finlandeza este dotata cu toate utilitatile necesare, de care copiii au nevoie pentru a se focusa strict pe elementele pe care le invata, dar si pe desfasurarea unor activitati interesante de grup, in care sa fie implicati chiar si parintii. Piesele de mobilier sunt de calitate, iar salile de clasa sunt dotate cu echipamente moderne, care ajuta la usurarea si eficientizarea procesului de invatare.

Profesori foarte bine pregatiti la SevaEdu

Dascalii care predau la SevaEdu au urmat universitati de prestigiu din Europa, cautand in permanenta sa-si imbunatateasca abilitatile de predare, dar si metodele pe care le folosesc. Profesorii au o inclinatie deosebita catre tot ce inseamna procesul de invatare si adora sa lucreze cu cei mici, deschizandu-le acestora noi orizonturi catre viitor!

Activitati diverse si atractive

Un alt motiv pentru care parintii pot lua in considerare ideea de a-si inscrie copiii la scoala cu programa finlandeza este ca aici, elevii se pot bucura de o gama larga de activitati extra-curriculare, incepand de la dupa-amiezele pe care le pot petrece impreuna cu prietenii lor si pana la activitatile care ii implica si pe parinti. In acest fel, micutii descopera respectul pentru aproape lor, dar si faptul ca este important sa inteleaga ce inseamna incluziunea sociala si acceptarea persoanelor de orice sex, rasa si culoare.

Incurajarea pasiunilor personale

Daca unii copii sunt talentati la muzica, altii prefera desenul sau adora sa descopere tehnologia. In cadrul institutiei de invatamant, profesorii isi aloca suficient timp pentru a-i incuraja pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile sau sa descopere care sunt lucrurile ce le fac placere. Este foarte important ca la varste fragede, copiii sa se simta incurajati si apreciati pentru ce fac!

Limbi straine

Nu in ultimul rand, la scoala cu programa finlandeza se predau numeroase limbi straine si, avand in vedere contextul actual, in care se cauta foarte mult tinerii care au abilitati in acest sens, este important ca parintii sa le acorde copiilor sansa de a descoperi limbi straine diverse si interesante, pe care sa le invete!

Institutia de invatamant incurajeaza atat dezvoltarea pasiunii pentru cunoastere, modelarea curiozitatii, cat si dezvoltarea unor relatii inter-personale sanatoase atat intre copii, cat si intre copii si parinti, respectiv intre elevi si profesori!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *