Press "Enter" to skip to content

Servicii de publicitate online

Mă ocup de servicii de publicitate online de la vârsta de 17 ani, adică de 7 ani. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Majoritatea au fost mulțumiți. Am făcut și greșeli din care am învățat multe. Din propriile greșeli învățăm cel mai bine. Am avut perioade în care câștigam destul de bine, dar și o lungă perioadă în care am fost nevoit să mă angajez, pentru a câștiga banii necesari pentru a supraviețui dar nici de publicitate nu m-am lăsat.

Acum am revenit în domeniul ăsta, n-am ce face, asta-i ce-mi place să fac. Mulți au încercat să arunce cu noroi în mine, să scrie de rău despre mine pentru a-mi pierde clienții. Degeaba, n-au reușit să-i convingă pe toți. Acum am destui clienți ce pot lăsa feedback, clienți ce pot confirma că sunt serios.

Deja am 7 site-uri persoanle, plus câteva zeci de site-uri partenere. Un site apare pe locul 3 la căutarea presa online.

Nu mă voi lăsa, trebuie să reușesc, zilnic învăț câte ceva nou. Vreau să pun pe picioare cea mai mare agenție de marketing online din România. Am în echipă oameni buni, pasionați de serviciile de publicitate online. Sper să fie nevoie cât de curând de alți oameni. Deocamdată trebuie să strângem clienți în gașca noastră, să ne împrietenim cu ai noștri clienți.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *