Press "Enter" to skip to content

Ai nevoie de servicii de hosting? Specialistii te indeamna sa alegi gazduirea web SSD

Cu siguranta, majoritatea persoanelor din societatea actuala, implicate in mediul online, au auzit sau cunosc ce inseamna un HDD (Hard Disk Drive) si ce atuuri are acesta pentru gazduirea unui site web. Acesta este cea mai veche tehnologie de stocare a datelor (sau tehnologie de stocare nevolatila, esentiala pentru un sistem de calcul), prezenta, de altfel, si in calculatorul modern.

Dupa cum bine stim, societatea umana, tehnologiile si tot ce ne inconjoara sunt in continua dezvoltare, iar acest lucru se petrece cu o viteza uluitoare. Astfel, apar alternative mai performante, atat pentru toate produsele, cat si pentru toate serviciile, la fel cum s-a intamplat si in cazul batranului hard disck.

Care este motivul inlocuirii HDD-ului cu o alternativa mai performanta?

Daca te intrebi ce poti sa faci pentru a mari viteza PC-ului tau, indiferent de activitatea pe care o ai, solutia este simpla! Trebuie doar sa inlocuiesti batranul HDD, cu un SSD. De ce?

Afla ca la un SSD sporul de performanta este vizibil de la prima pornire a sistemului, iar viteza, relativ mai mare, iti va salva foarte mult timp la lansarea aplicatiilor, salvarea fisierelor sau restartarea sistemelor.

Sa nu uitam totusi ca acest articol este despre web hosting si are scopul de a te informa de ce ar trebui sa optezi pentru o gazduire SSD.

gazduire ieftina de tip ssdCe reprezinta gazduirea web de tip SSD si care sunt avantajele acesteia

  1. In primul rand, trebuie sa cunosti ca un SSD poate insufla o noua viata chiar si unui sistem vechi. Astfel, aceasta este cea mai buna solutie pentru un calculator care abia se misca dar si pentru un web hosting de calitate.
  2. Cand ajung la limita de stocare, SSD-urile nu-si pierd din calitatea functionarii spre deosebire de HDD-uri, care sufera o degradare vizibila a performantei.
  3. Vorbind despre economii, trebuie remarcat faptul ca, indiferent ca un SSD este mai costisitor decat un HDD, pe termen lung, SSD-ul este o investitie avantajoasa deoarece consuma mai putina energie.
  4. De asemenea, SSD-urile nu produc nici un fel de zgomot si vibratii in timp ce lucreaza, ceea ce este un alt avantaj evident al tehnologiei moderne.
  5. SSD-urile nu utilizeaza inregistrarea magnetica ci componente electronice, pentru stocarea datelor, ceea ce determina ca acestea sa functioneze mai bine, clar si rapid fata de HDD-uri.

Prin prisma avantajelor mentionate mai sus, trebuie sa scoatem in evidenta importanta SSD-urilor pentru a obtine cel mai bun hosting. Facand un total al tuturor atuurilor pe care le obtii, daca alegi gazduirea web de tip SSD, incepand de la viteza de citire si scriere, performanta, capacitatea de stocare si nu in ultimul rand incestitia avantajoasa, pe termen lung, se poate spune cu tarie faci alegerea corecta pentru performanta site-ului tau.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.