Press "Enter" to skip to content

Servicii complete de deratizare pentru spatii sigure. Alege intelept cu cine sa lucrezi

Serviciile de deratizare Valcea reprezinta o combinatie complexa de substante active, metode de aplicare specifice si echipamente eficiente cu singurul scop de a mentine siguranta oricarui spatiu in ceea ce priveste aparitia rozatoarelor. Aceste animale au un impact negativ asupra mediul in care traim sau lucram, fiind capabile sa se inmulteasca foarte repede, reprezentand un real pericol pentru sanatatea noastra.

Preventia este cea mai buna metoda de lupta impotriva oricarui tip de daunator, de aceea legislatia in vigoare sustine aceasta idee prin impunerea unor termene stricte in contractarea serviciilor de dezinsectie si deratizare pe care orice persoana juridica este obligata sa le respecte daca doreste evitarea primirii de amenzi.

Cum se efectueaza deratizarea?

Sanatatea nu trebuie sa fie niciodata un subiect neglijat, iar o parte din aceasta se datoreaza mediului in care ne petrecem cel mai mult timp. Riscurile de imbolnavire sunt considerabil mai scazute daca ne ocupam de igienizarea si curatarea acestui mediu. Pentru aceasta exista firme specializate care se ocupa de servicii complete DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare).

Rozatoarele sunt responsabile de daune serioase precum raspandirea de boli infectioase grave, distrugerea de cabluri, mobilier, culturi agricole, flori din gradini si multe altele, de aceea este necesar sa actionezi asupra lor foarte rapid deoarece, in scurt timp, poti fi coplesit de numarul lor.

Expertii in deratizare utilizeaza mai multe metode pentru preventia sau eliminarea rozatoarelor, iar pentru determinarea unui plan de actiune concret trebuie facuta o evaluare a spatiului care urmeaza a fi curatat. Companiile specializate ofera informatii utile despre intregul proces, iar specialistii sunt dispusi sa ofere asistenta si cosultanta in vederea intelegerii corecte a situatiei.

Exista doua tipuri de deratizare:

  • Deratizare chimica: este modalitatea care presupune utilizarea de substante toxice. Aceste substante pot fi sub forma de spuma, in stare lichida, in stare solida sub forma de blocuri cerate sau sub forma de pasta. Este recomandata aceasta metoda in cazul unei infestatii majore;
  • Deratizare non-chimica: in conditiile in care dorim sa eliminam rozatoarele prin procedee ecologice, putem apela la acest timp de deratizare. Produsele utilizate nu afecteaza in niciun fel oamenii sau alte animalele nevizate. Se recomanda a se utiliza aceasta metoda in conditiile unei infestatii minore si presupune utilizarea de capcane cu lipici, cu ultrasunete etc.

Descopera servicii si produse de inalta calitate doar aici

Agromadpest, compania de servicii deratizare, dezinfectie si dezinsectie Valcea te ajuta sa scapi de problemele legate de daunatori prin ambele metode mentionate. Depinde doar de tine care ti se pare mai eficienta pentru situatia data. Desigur, deratizarea se poate face si pe cont propriu, in locuinta de exemplu, iar specialistii de la Agromadpest iti ofera asistenta necesara pentru a reusi, insa unele cazuri sunt prea complicate pentru tine, iar firmele au nevoie neaparat de o alta firma colaboratoare in aceasta directie.

Agromadpest este o companie din judetul Valcea, specializata in furnizarea de servicii DDD  si comercializarea de produse destinate aceluiasi scop, in conditiile in care clientii doresc sa rezolve singuri problemele cu daunatorii. Profesionalismul, produsele si serviciile de inalta calitate sunt printre valorile acestei companii, insa accentul este pus foarte mult pe relatia cu clientii. Pentru Agromadpest este esentiala o relatie de colaborare bazata de prietenie, intelegere a nevoilor si satisfacere a acestora intr-un mod eficient, la preturi competive.

Pentru orice informatie suplimentara, poti accesa website-ul companiei sau poti contacta specialistii.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.