Press "Enter" to skip to content

Servicii audio- video și foto profesionale, pentru proiecte senzaționale!

De ce să apelați la It’showtime pentru realizarea unui material video de impact?

Iată motivele principale!

La It’showtime Media Production lucrează o echipă de creativi ce provin din mediul audio-vizualului, cu o experiență importantă în film, muzică, fotografie, grafică și scenaristică.

Apelând la ei aveți garanția că:

1. Obțineți o ofertă adaptată fiecărui proiect în parte. E suficient ca să discutați cu ei despre nevoile dvs. în materie conținut media și aceștia vă vor elabora un produs original, percutant, care să corespundă obiectivelor și bugetului de care dispuneți.

2. În urma unei discuții prealabile cu specialiștii de aici, o să puteți obține un deviz al costurilor totale pentru proiectul respectiv.

3. Pentru întrebări generale sau dacă aveți un proiect în minte cu totul special, creativii de la agenția It’showtime vă stau oricând la dispoziție cu multă amabilitate.

It’showtime oferă servicii complete de producție video, fotografie și muzică, la prețuri care nu vă vor determina să vă limitați fantezia. 

Obiectivul principal al echipei it’Showtime este acela de a se asigura că orice client care colaborează cu această casă de producție ambițioasă își va atinge țelurile visate în materie de conținut  audio-video, dar și foto, la niște costuri accesibile. 

Toate produsele realizate aici sunt speciale, caracterizate prin mult dinamism și ingeniozitate debordantă.

Din ce în ce mai multe companii și artiști profesioniști se îndreaptă spre colaborarea cu niște case de producție care concep un conținut premium, înțelegând că în lumea de azi este unicul mijloc de a se conecta corect cu aceia cărora li se adresează.

Ce include oferta  It’showtime Media Production?

Gama largă de servicii disponibile persoanelor juridice, dar și celor fizice, permite realizarea oricărui proiect creativ, indiferent de mărimea acestuia. 

Oricine are nevoie de servicii de film, servicii de fotografie, servicii de muzică, poate apela cu încredere la casa de producție  It’Showtime!

1. Serviciile de film oferite celor interesați includ de la închiriere de echipamente specifice, la editare – colorizare, grafică, filmare, producție, creație – scripting.

Echipa utilizează aparatura modernă, de înaltă rezoluție. Împreună cu experiența și cunoștințele necesare, orice proiect va fi dus la bun sfârșit.

Aveți nevoie de un videoclip promoțional pentru noul dvs. produs? Team-ul It’showtime Media Production  poate produce un pachet complet care include toate materialele necesare. 

2. Serviciile de fotografie pornesc de la  simpla închiriere de echipamente, până la fotografie de modă, ședințe foto indoor/outdoor, fotografie de produs/plating, fotografie de studio, evenimente diverse.

3. Serviciile de muzică includ de la muzică de librării (stock), muzică corporate, procesare, compoziție muzicală, captare în priză directă, înregistrări în studio.

Echipa It’showtime Media Production înțelege că muzica specială este o cheie prin care mesajul poate ajunge la ușor la destinatar. 

 De la înregistrarea pe teren până la înregistrarea în studiou, de la sunetul pentru reclame video, la cel pentru animații și jocuri, cei interesați pot găsi aici sonorități pentru orice suport de care au nevoie.

Abilitățile It’showtime Media Production în materie audio permit livrarea de produse special creat pentru clienți.

Cu un studio modern de înregistrare și producție digitală, la It’showtime se poate gestiona orice proiect audio, de la o voce simplă pentru un anunț pentru radio. Și nu doar atât.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.