Press "Enter" to skip to content

Scurt ghid pentru gene superbe

Gene false – un scurt ghid pentru o privire cat mai seducatoare

 

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, expresivitatea privirii poate sa spuna foarte multe despre o persoana iar atunci cand totul este perfect oricine poate sa se simta mai plin de incredere in fortele proprii dar si mai apreciat. Ochii sunt foarte bine pusi in valoare daca sunt incadrati de niste gene dese si lungi insa, nu toata lumea poate sa spuna ca natura a fost generoasa si i-a inzestrat cu tot ce trebuie pentru a avea o privire seducatoare, asemenea modelelor din reviste.

Pentru a avea o privire exact asa cum iti doresti, genele false reprezinta un ajutor de nadejde si le completeaza pe cele naturale intr-un mod cat mai firesc. Tehnologiile moderne au permis sa se creeze gene false atat de naturale incat este foarte greu sa le deosebesti si sa spui cu exactitate ce este natural si ce este fals. La fel ca si parul, genele trebuie sa se bucure de aceeasi atentie intrucat numai asa se poate obtine un look fabulos si care sa atraga aprecierea celor din jur.

 

Aplicarea genelor false pentru o privire cat mai frumoasa si seducatoare

 

Primul pas pentru a avea gene cat mai frumoase este sa nu se omita din ritualul de ingrijire zilnica demachierea. Acest lucru trebuie sa se realizeze cu rabdare, fara sa fii agresiva cu genele intrucat le poti rupe. Pentru cele care au pielea sensibila este recomandat sa foloseasca produse cosmetice care actioneaza cu delicatete. Se poate realiza o demachiere si daca se utilizeaza o infuzie de ceai de musetel aplicat peste fata. Machiajul lasat peste noapte poate sa aduca cu sine o serie de dezavantaje si poate sa afecteze frumusetea genelor.

Persoanele care apeleaza la gene false smocuri trebuie sa stie ca exista doua tipuri, de tip banda si individuale. Cele care nu sunt experte in aplicarea de gene false, nu trebuie sa creada ca sunt private de acest mic truc de machiaj, este suficient sa aplice gene false tip banda. Acestea din urma se aplica foarte usor si nu este necesara decat putina indemanare. Genele false din par natural au rolul de a umple golurile pe care le prezinta genele naturale sau sa le lungeasca pe cele care sunt scurte.

Recomandarea specialistilor este aceea sa se utilizeze gene false create din par natural intrucat sunt mult mai naturale si nimeni nu isi va da seama de micul secret pe care il ascund ochii dumneavoastra. Genele individuale sunt recomandate persoanelor care au genele naturale rare. Aplicarea lor necesita putina indemanare insa, sunt o multime de tutoriale pe internet legat de modul in care se aplica iar acestea se pot utiliza oricand. Cu putina indemanare si rabdare nici nu mai este nevoie de un specialist pentru a le aplica.

 

Recomandari pentru o privire ca in reviste

 

Atunci cand aplicati gene false este recomandat sa asteptati aproximativ 30 de secunde pentru ca adezivul sa se usuce putin inainte de a le aplica pe pleoape. Dupa cele 30 de secunde aplicati genele false si apasati usor cu degetele pentru a se aseza. Inainte de a aplica genele false, daca sunt mai lungi puteti sa le scurtati putin insa, trebuie sa le taiati incepand de la colturi.

Ca sa obtineti acea privire seducatoare cu gene curbate, folositi aparatul special destinat acestui lucru si acoperiti albul adezivului cu un creion de ochi sau tus. Nu trebuie sa omiteti nici un pas atunci cand aplicati gene false intrucat aceasta este singura cale pentru o aplicare corecta si sa se obtina o privire seducatoare.

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor opteaza pentru acest artificiu la evenimente speciale din viata insa, genele false pot sa fie purtate in fiecare zi iar multe modele din ziua de astazi permit aplicari multiple, ceea ce prezinta un avantaj mai ales pentru cele care nu doresc sa investeasca in mod constant. Recomandarea specialistilor este sa achizitionati gene false de calitate intrucat pot sa creeze o diferenta enorma si va aduc mai aproape de imaginea seducatoare pe care doriti sa o obtineti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.