Press "Enter" to skip to content

Salonul de beauty – un punct comun al barbatilor si femeilor – Stailer il gaseste pe cel potrivit!

Din oricare tabara ai face parte, ingrijirea corporala si transformarile look-ului sunt iubite de ambele genuri. Asta pentru ca o viata avem, deci de ce sa nu incercam sa devenim cea mai buna versiune a noastra, chiar de facem pasi mici zilnic spre asta? Orice este progres, oricat de nesemnificativ ti s-ar parea la inceput. Doar asa s-au construit imperii, nu peste noapte.

Totusi femeile sunt un pic mai indescifrabile uneori, nehotarate, schimbatoare, stiu si ele ca vor ceva dar nu pot pune punctul pe i, precis ce anume ar vrea. Daca ai o partenera careia ii mai place riscul uneori, ce mod mai bun de a aduce un plus de spontaneitate si prospetime relatiei decat alegandu-i tu un serviciu de beauty de care sa aiba parte la un salon profesional? Si ce mod mai eficient de a gasi unul daca nu prin Stailer, platforma de programari la saloanele de hair & beauty online?

O surpriza pe luna va face viata mai buna

Tie ca stii ca ea e fericita cand ai grija de ea si ei pentru ca primeste un moment de respiro, un moment in care se deconecteaza de la tot pentru a fi rasfatata de mainile unui stilist. Femeile nu vin cu instructiuni, insa daca ar veni oricum ar fi degeaba. Unu la mana fiindca nici macar daca ar fi instructiuni din poze ca cele de la Ikea barbatii tot nu le-ar citi si doi la mana fiindca probabil pe instructiuni ar scrie “Nu deranjati!”. Asta pentru ca toti suntem oameni si uneori are nevoie de o pauza chiar si de la tine. Asa ca, de ce sa nu o surprinzi tu cu cate o programare la salon cand stii tu ca are ea timp liber?

Intri pe stailer.ro selectezi orasul, genul feminin, serviciul care crezi ca i-ar prinde bine de aceasta data si primesti lista cu saloane disponibile. De acolo tu alegi atmosfera unde crezi tu ca s-ar simti mai bine, in functie de personalitatea sa, introvertita sau extrovertita. Vezi servicii disponibile la Chic Salon Titan din Bucuresti daca obisnuieste sa mearga aici. Sau daca nu sunteti din capitala, alte saloane inscrise pe Stailer sunt din Iasi, Oradea, Cluj Napoca si Timisoara.

Chiar si tu te poti bucura de Stailer

Evident ca si tu ai nevoie de o tunsoare noua, un barbierit, poate chiar si manichiura si pedichiura pentru ca suntem totusi in secolul 21. Deci chiar si tu iti poti face programari cu Stailer, pentru o varietate de servicii beauty. Si nici macar nu esti conditionat de nimic, totul este gratuit si nu e musai sa-ti creezi cont. Poti sa faci programari pentru ambii, infinite la numar, fiindca va fi gratuit de fiecare data.

Dar contul creat va avea o serie de avantaje, unul dintre ele fiind reminderul pe care il puteti seta programarilor, vezi aici alte detalii. Iar totul e mai usor de gestionat din calendarul virtual, plus ca nu trebuie sa completati datele de fiecare data ca in cazul programarilor simple.

Eu zic sa te convingi singur accesand www.stailer.ro! Daca doresti alte informatii poti scrie la support@stailer.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.