Press "Enter" to skip to content

Sacouri de dama must have-ul sezonului – 3 modele de excepție ce trebuie încercate

Cu toate că vara deja și-a pus amprenta asupra noastră și deja s-a deschis și sezonul estival, sacoul rămâne în tendințe și sezonul acesta. Iar dacă încă nu ți-ai achiziționat nici unul din uimitoarele sacouri de dama, trebuie să încerci să cumperi imbracaminte online. Și totuși dacă te întrebi unde îl mai poți purta imediat ce vei găsi unul potrivit pentru tine, cu siguranță vei găsi unde să-l porți. Seara la plimbare, dimineața în drum spre job, dar sigur vei apela la el și în zilele răcoroase.

Sacoul cu flori

Știm că atunci când vine vorba de imbracaminte dama, fiecare femeie este pretențioasă, tocmai de aceea unul din modele de sacouri de dama pe care trebuie să-l încerci este sacoul cu flori.

Este important să înțelegi că într-o ținută, un element trebuie să fie piesa centrală. În cazul sacoului cu flori este bine să-l plasezi în ținute simple. Eventual îl poți purta cu o pereche de pantaloni dama simpli și o camașă slim, dar și cu o rochie neagră.

Sacoul în dungi

Acest sacou este unul destul de puțin purtat, asta din cauza faptului că multe fete se feresc de dungi. Dar dungile verticale sunt prietenele noastre cele mai bune pentru că alungesc ținuta. Aceste sacouri se poartă în ținute all back sau fuste conice. Plasează-l în ținute curate din punct de vedere stilistic și sigur vei atrage atenția tuturor.

Sacoul simplu

Foarte ușor de integrat în ținutele de zi, dar și de seară, acest sacou trebuie încercat. Caută unul potrivit siluetei tale și sigur te vei îndrăgosti de el. Poți încerca unul scurt, pe corp, sau unul lung mai lejer. Pentru orice siluetă se găsește un sacou care să te scoată din bucluc.

Dacă te gândești că vremea nu-ți va permite să porți sacori de dama, investiția făcută intr-un sacou de calitate se va dovedi utilă în orice anotimp. Odată cu trecerea timpului sacoul a reușit să scape de eticheta de birou și a reușit să fie integrat în tot mai multe ținute de stradă, iar tu nu trebuie să ratezi ocazia de a te bucura de el.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *