Press "Enter" to skip to content

Sa crezi sau sa nu crezi intr-un horoscop zilnic

Simpla idee ca astrele iti pot determina viitorul, pentru unii, este fascinanta, iar unele persoane nici nu vor sa auda de previziunile unui horoscop zilnic.
Insa, este dovedit stiintific ca miscarea astrelor din sistemul nostru solar poate sa ne influenteze viata de zi cu zi, deci previziunile unui horoscop zilnic se pot adeveri.
Dar ce spune un horoscop zilnic, in general?
Horoscopul zilnic va prezenta anumite aspecte din viata fiecarei zodii, iar cititorii horoscopului au datoria de a interpreta previziunea in functie de viata lor personala. In lume, se vor gasi, cu siguranta, doua sau trei persoane nascute in aceeasi zi, insa horoscopul trebuie aplicat in functie de statutul persoanei in societate si de realizari.
Ce trebuie sa stim despre Zodiac.
Acesta a fost inventat acum 5000 de ani de catre sumerieni, iar existenta sa a persistat pana in timpurile egiptenilor. Chiar si romanii au folosit acest sistem pentru a reglementa anumite legi si proceduri in agricultura.
Horoscopul este un instument foarte fin care poate sa iti dea foarte multe, dar si sa iti ia. Asta, in cazul, in care te numeri printre prsoanele care nu stiu ce inseamna horoscopul.
Pentru a intelege zodiacul, trebuie sa stim care sunt zodiile, planetele care le guverneaza si cele 4 elemente.
De exemplu, zodiile de apa, au inclinatii artisitice spre deosebire de zodiile de pamant, care sunt mai practice. Desi diferite, acestea gasesc compatibilitatea intr-un numitor comun.

Zodiile de apa
Folosind apa ca forta de ghidare, aceste semne zodiacale sunt sensibile, deschise la idei si au suflete vechi. Sunt iubitori de arta si se indragostesc foarte usor. Nativii de apa isi traiesc vietile cu o intelegere profunda a ceea ce se intampla in jurul lor, intre taramul vazut si nevazut.
Zodiile de Pamant
Sub influenta elementului Pamant, nativii acestor zodii sunt practici si perseverenti, in tot ceea ce isi propun. Nativii acestui zodiac sunt Taur, Fecioara si Capricorn, desi toti trei semne de pamant, sunt foarte diferiti unul de celalalt. Taurii sunt iubitori de armonie, Fecioarele perfectioniste, iar Capricornii muncesc neincetat. Zodiile de pamant sunt persoanele care isi ating intotdeauna scopurile, indiferent de cat de mult le-ar lua sa ajunga la obiectiv. Sunt parinti si sfatuitori excelenti.
Zodiile de Aer
Nativii zodiilor de aer sunt visatori, vorbareti isi poarta inima in maneca si cateodata ar trebui sa invete sa taca din gura. Desi guralivi, sunt simpatici in felul lor, iar cei mai buni poeti si inventatori s-au nascut sub simbolul unui semn de aer. Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt trei elemente care se poate spune ca formeaza constitutia unei societati.
Zodiile de aer au un simt acut al dreptatii si vor face, intotdeauna, tot posibilul pentru a lupta pentru adevar.
Zodiile de Foc
Chiar daca nu sunt cei mai sensibili sau cei mai creativi, zodiile de foc sunt atletii, dansatorii si glumetii de care avem nevoie cu totii. Nativii acestor zodii sunt Berbec, Leu si Sagetator. Asemenea zodiilor de aer, nativii de foc tin societatea in alerta si sunt persoanele care invart roata. Acestia sunt energici si determinati pentru a duce la capat orice proiect.
Acestea sunt doar mici introduceri in lumea astrala pentru a intelege mai bine fiecare semn in parte, insa pentru o cititre completa a astrogramei, persoanle recoamanda site-ul zodiacool.ro. Pe acest site cititorii au acces la horoscopul zilnic, astrograme, dar si alte informatii utile precum practici de feng shui si karma.
Divinatia ramane una din cele mai vechi cai de spiritualitate, iar faptul ca este inca prezenta si in ziua de astazi, da dovada de acuratetea acestei arte vechi.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *