Press "Enter" to skip to content

Sa construim si sa ne distram alaturi de cei mici

In aceasta perioada, mai precis de aproape un an de zile, a trebuit sa ne rescriem stilul de viata si sa gasim noi modalitati prin care sa ne distram, sa socializam, sa muncim si sa jucam cu cei mici. Dar pentru multi dintre noi, situatia aceasta nu a fost atat de rea, pentru mine si pentru copii mei a fost o perioada chiar placuta, caci cu toate ca am fost si noi stresati si speriati de noul virus, si desi ne-au lipsit plimbarile prin parc, am reusit sa gasim impreuna activitati care sa faca ziua sa treaca mai usor si care sa ne apropie si mai mult.

Una din activitatile noastre preferate este construirea de puzzle-uri. Ne place pentru ca in primul rand ne strange pe toti in jurul unei mese. In al doilea rand, muncim in echipa pentru acelasi scop si acela de a construi o imagine cu cateva piese care se potrivesc doar intr-un loc anume. Daca la inceput am cumparat un joc de puzzle cu 10 piese, pe masura ce copiii au crescut am inceput sa crestem numarul de piese si uite asa momentan lucram la un puzzle 1000 de piese, nu e rau nu?

Ca distractia sa fie garantata alegem intotdeauna un joc educativ cu puzzle cu o imagine care sa le placa lor, pentru astfel ii tin motivati si ii determin sa continue sa lucreze pana completeaza intregul puzzle. De asemenea, ei stiu ca pentru a nu lucra in zadar trebuie sa fie foarte atenti la piese, sa nu le rataceasca sau sa le rupa pentru ca altfel puzzle-ul nu va mi fi complet si nu il vom mai putea inrama.

Puzzle-ul de 1000 de piese de care iti vorbeam mai devreme l-am achizitionat de pe magazin online jucaresti.ro si expune viata animalelor dintr-o perspectiva, tare amuzanta. Mai precis, dupa asamblarea puzzle-ului va veti putea bucura de o fotografie de clasa incantatoare si tare amuzanta. Puzzle-urile sunt amuzante si distractive atunci cand lucram in echipa, mai mult decat atat acestea contribuie la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei. cumpara aici puzzle-ul.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.