Press "Enter" to skip to content

Rolul agentiilor de Digital Marketing in cresterea vanzarilor online

“Publicitatea, sufletul comertului”, spune o veche zicala. Si este adevarat. Doar ca, in contextul actualei economii si a dezvoltarii tehnologiilor digitale, putem inlocui, fara teama de a gresi, termenul de “publicitate” cu cel de “marketing”, care este mai cuprinzator si care integreaza intre multe alte activitati si pe cele de prospectare a pietei, distributia bunurilor si promovarea acestora (inclusiv crearea si implementarea de campanii publicitare menite sa sporeasca vanzarile). 

            Si daca pana mai ieri marketingul se realiza prin canale traditionale, o data cu dezvoltarea tehnologiilor digitale moderne, acesta a devenit preponderent online.

            Petrecem buna parte din timpul nostru in mediul online, a devenit parte din viata noastra cotidiana, inclusiv atunci cand ne facem cumparaturile. Magazinele noastre preferate sunt acum online si sunt nenumarate.

            Ai observat trendul, ai analizat oportunitatile si ai realizat ca aducandu-ti afacerea in mediul online vei avea doar de castigat. Doar ca si aici concurenta este acerba, iar profiturile depind in mod direct de investitia in activitatile de marketing. Iar daca nu esti sigur ce canale de promovare se potrivesc afacerii tale sau cum arata mesajul potrivit pentru a-i determina pe potentialii clienti sa cumpere, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa apelezi la o Agentie Digital Marketing care sa-ti inteleaga business-ul si care sa-si focuseze atentia, experienta si spiritul creator asupra indeplinirii obiectivelor tale.

            Acesta este cazul agentiei Marketiu, fondata in Londra, cu o vasta experienta in digital marketing la nivel european, ce iti pune la dispozitie o echipa completa de specialisti marketing in diverse domenii (Strategie marketing, Content, Social Media, Web development, etc), asigurandu-ti astfel o experienta de marketing complexa.

            Marketiu ofera o gama larga de Servicii Marketing, precum Social Media Marketing, Dezvoltare Website sau Email Marketing, toate facand parte dintr-o strategie atent conceputa si directionata prin tactici inovatoare catre unul sau mai multe canale media pentru a-ti face business-ul viral. Brand-ul tau va castiga din ce in ce mai multa notorietate si, implicit, noi clienti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.