Press "Enter" to skip to content

Rent a car: foloseste un serviciu eficient si modern!

In loc sa pierzi timpul in mijloacele de transport in comun sau asteptand dupa ele, apeleaza cu incredere la serviciul rent a car Cluj si bucura-te de toate avantajele unei masini personale.

Este vorba despre o alternativa moderna si inca relativ noua pe piata din Romania, dar care iti este accesibila atunci cand vrei sa pornesti la drum cu incredere. Alege masina care se potriveste cel mai bine stilului tau de condus si o poti utiliza pana la cateva saptamani!

Rent a car Cluj – ce tipuri de autoturisme ai la dispozitie?

Pentru inceput, este important sa stii ca flota auto din care poti alege atunci cand vrei sa inchiriezi o masina este extrem de bogata. De la autoturisme mari, perfecte pentru calatorii in familie sau cu grupul de prieteni, pana la modelele micute, fiabile, usor de condus, toate acestea iti sunt prezentate online, pe site-ul firmei de inchirieri. Cat despre brand-urile auto, poti opta pentru Volkswagen, Dacia, Skoda, Opel sau Mercedes. Gandeste-te foarte bine la stilul de condus, iar abia apoi ia o decizie!

Perioada de inchiriere

In ceea ce priveste numarul de zile in care poti beneficia de un autoturism inchiriat, acesta poate ajunge chiar si pana la 30. De regula, perioada de inchiriere porneste de la 2 – 3 zile si se poate intinde pana la cateva saptamani, cu mentiunea ca ai inclusiv posibilitatea de a prelungi numarul de zile in baza unei cereri in acest sens.

Realizarea unei rezervari, extrem de usoara

In momentul in care te hotarasti in privinta unei masini, pe care iti doresti sa o inchiriezi, poti face o rezervare extrem de usor. De exemplu, poti suna direct la firma cu care vrei sa colaborezi, poti trimite un email catre aceasta sau poti folosi formularul online, in functie de cum iti este cel mai simplu. Toate cele 3 variante sunt rapide si te ajuta sa obtii autoturismul dorit!

Care sunt documentele de care ai nevoie?

Pentru a fi eligibil in vederea inchirierii unui autoturism, trebuie sa dispui de o carte de identitate valabila sau de un pasaport, precum si de un permis de conducere valabil de cel putin un an de zile. Aceleasi reguli se aplica si pentru soferul suplimentar, in cazul in care optezi pentru unul: drumurile lungi sunt intotdeauna mai usoare daca imparti sofatul cu cineva!

Care sunt beneficiile de care ai parte?

Nu uita sa iei in considerare si avantajele pe care ti le ofera serviciul de inchirieri auto. Printre cele mai importante se numara:

  • ai parte de confortul pe care il meriti (autoturismele sunt dotate cu functii moderne: aer conditionat, sistem audio, sistem GPS, incalzire in scaune);
  • poti pleca la drum oricand iti doresti;
  • rezervare simpla si usoara;
  • primesti autoturismul cu plinul facut;
  • puncte flexibile de primire si predare.

Puncte de predare/primire

Imediat dupa ce iti rezervi autoturismul dorit, vei primi un e-mail de confirmare. Acesta este momentul in care iti poti alege punctul de primire si predare a masinii. Discuta cu reprezentantii firmei de inchiriere despre locul care iti este cel mai la indemana, pentru a-ti fi comod!

Acceseaza site-ul Caroutis.comde pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet si alege-ti usor masina preferata! Fie ca te orientezi spre una care functioneaza pe baza de benzina sau motorina, un autoturism mare sau mic, experienta sofatului va fi extrem de interesanta. Datorita serviciului de inchirieri auto poti uita de mijloacele de transport in comun si iti poti face zilele libere mai frumoase! Foloseste datele de contact de mai jos si rezerva-ti autoturismul acum!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.