Press "Enter" to skip to content

Renovează-ți singur baia, fără găuri, cu tehnologia unică PowerKit

Baia este un spațiu important din casa fiecărei persoane. Este necesară o atenție sporită privind modul în care o amenajezi pentru prima dată, înainte de a te muta în noua ta casă. Cu timpul, uzura din baia ta se va vedea, iar dorința, cât și nevoia de a o renova își va face simțită prezența.

Descoperiți o gamă largă de accesorii de baie în modele moderne și elegante, pentru a se potrivi stilului dvs.

Renovarea unei băi înseamnă de cele mai multe ori un plan bine definit și o perioadă lungă de implementare a acestuia. Cu siguranță ai nevoie de ajutor din partea unor specialiști entru că nu îți poți renova singur baia. Pentru unii, gândul că renovarea băii ar putea dura o perioadă lungă de timp îi face să reconsidere ideea. 

Dacă urmează să îți renovezi baia, acest articol este pentru tine. Nu trebuie să te sperie timpul lung pe care îl implică procesul renovării tale. Venim în ajutorul tău cu soluții inteligente pentru a-ți renova singur baia. Ai citit bine. Acum poți schimba complet aspectul băii tale.  În continuare vom discuta despre accesorii de baie fără găuri, cum funcționează și de ce să le alegi pentru baia ta. 

O baie fără găuri, chiar există? 

Amenajarea unei băi presupune multe accesorii. Gândește-te puțin la baia ta. Accesoriile pe care cu siguranță le ai în baie sunt diverse suporturi pentru săpun, hârtie igienică, perie de toaletă, pahare pentru periuțele de dinți și, în funcție de nevoile tale, poate multe altele. 

tesa_BK43_40203_Aluxx_step_10a_of_10_ap

Într-o baie clasică, toate aceste accesorii mai sus menționate sunt așezate fie pe jos, pe chiuvetă sau pe marginea căzii de baie. Dacă la fel este și baia ta, acum este momentul să o transformi într-o baie modernă, fără găuri. 

Clasicele accesorii de baie pot fi suspendate, să nu ocupe prea mult spațiu. Acestea însă necesită niște găuri în faianța ta, lucru care poate fi neplăcut. De fiecare dată când vei dori să modifici locul accesoriilor de baie va rămâne o gaură în faianță. 

tesa_BK27_Spaa_step_2of10_ap

Acum poți să alegi opțiunea fără găuri. Da, o baie fără găuri chiar există. Cu ajutorul accesoriilor de baie adezive îți poți renova singur baia. Nu mai ai nevoie de ajutorul vecinilor sau a meșterilor, poți uita de mașini de găurit, ciocane sau alte unelte. Vestea bună este că îți poți renova și re-renova baia de câte ori dorești. Tehnologia modernă a accesoriilor de baie cu adeziv îți permite să schimbi locul accesoriilor tale de baie în doar câteva momente. 

Tehnologia unică Tesa Power.Kit, soluția pentru baia ta

tesa_BK20_Klaam_step_5of10_ap

Baia ta merită accesorii moderne și estetice. Tehnologia unică Tesa Power.Kit este soluția all-in-one pentru o fixare sigură și rezultate perfecte. O baie fără găuri este posibilă acum, iar rezistența oferită de benzile adezive ale accesoriilor este foarte mare. Soluția inovatoare Tesa reprezintă implicit un aspect frumos pentru baia ta. Modernizează-ți acum baia fără murdărie. În doar câțiva pași simpli poți avea baia visurilor tale cu soluții adezive Tesa

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.