Press "Enter" to skip to content

Recipiente din sticla, pentru bucataria ta

Dintr-o bucatarie, nu ar trebui sa lipseasca setul de 3 recipeiente din sticla pe care il comercializeaza cei de la Insignis. Acestea sunt dedicate pastrarii alimentelor in conditii bune si au o forma care prezinta personalitate.

Recipiente din sticla: avantaje

Exista mai multe avantaje atunci cand iti pastrezi alimentele in recipiente din sticla, spre deosebire de pastrarea lor in vase din plastic. In primul rand, prospetimea si savoarea lor se pastreaza mult mai bine, gustul nefiind alterat de catre gustul ambalaului, asa cum se intampla in cazul recipientelor din plastic.

Un al doilea avantaj este dat de prezenta estetica a acestora. Un vas din sticla in care sa prezinti zaharul unui musafir care tocmai a venit sa bea o cafea la tine arata mult mai interesant decat unul de plastic sau vesnica punga de hartie.

Cel de-al treilea avantaj este dat de catre cei de la magazinul Insignis. Aceste 3 recipiente din sticla fac parte dintr-o colectie de obiecte de decor asemanatoare, menite pentru a da bucatariei un aer plin de personalitate.

Recipiente din sticla: fii unic/a!

Recipientele din sticla au fost mereu la moda. Totusi, nu multe persoane au putut sa isi permita un astfel de set. Multumita magazinului Insignis, care le comercializeaza la un pret derizoriu, acum poti fi si tu unic/a prin decorarea bucatariei. Este simplu: comanzi direct pe site, iar comanda va ajunge intreaga in doar cateva zile lucratoare, astfel incat te vei putea bucura de vasele tale in cel mai scurt timp.

Comanda acum setul de recipiente din sticla si infrumuseteaza-ti bucataria intr-un mod in care sa iti surprinzi musafirii. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.