Press "Enter" to skip to content

Proiectul SolarCity se dezvoltă rapid .

 

La începutul anului cei de la SolarCity au anunțat că vor  lansa acoperișuri solare pentru case, însă acum vor să creeze insule solare care să își producă singure enegia.

Insula Tau din America găzduiește 5300 de panouri solare , capabile să genereze până la 1,4 MW  care sunt stocați într-o baterie Tesla PowerPack cu o capacitate de rezervă de 60MW. Cei de la SolarCity susțin că insula poate să funcționeze 3 zile fără soare , iar bateria PowerPacks se poate încărca pe deplin în aproximativ 7 ore cu soare.

Această insulă ne demonstrează cât a evoluat tehnologia, și este ca o predicție pentru viitorul apropiat și lucrurile care urmează să se întâmple fiindcă avem nevoie de energie , iar energia regenerabila este cea mai bună soluție pentru viitor , costul acesteia scăzând foarte mult în ultima perioadă de timp.

Astfel nu va dura mult până când vom  avea case dotate cu aceste acoperișuri solare suficiente pentru energia de uz casnic.  Energia verde cum îmi place să o numesc sau energia regenerabilă este în continuă expansiune deoarece pare să fie  o soluție economică pentru viitorul apropiat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.