Press "Enter" to skip to content

Proiecte de casa mici – gandite economic pe termen lung

Am infiintat site-ul eProiecteDeCase.ro deoarece de-a lungul timpului am realizat cu succes proiecte de casa si am ajutat la construirea lor si suntem o solutie optima deoarece oferim servicii adaptate in functie de nevoia si dorinta fiecarui client. Ne dorim ca tu sa fi multumit de serviciile si produsele noastre si sa revii cu drag ori de cate ori ai nevoie de proiecte de case mici, mari, de constructii sau alte sfaturi in aceasta privinta.

De ce sa ne alegi pe noi? Ce ne face pe noi mai buni decat alte firme concurente? In primul rand, la noi primeaza calitatea si nu cantitatea. Oferim atat proiecte de case mici sau mari, si ne ocupam de construirea caselor la rosu sau la cheie, in functie de nevoia ta.  In al doilea rand, respectul pe care il avem fata de client si de increderea pe care acesta ne-o ofera atunci cand alege serviciile noastre. Pe site-ul nostru, avem o sectiune cu comentarii, parerile si aprecierile clientilor nostri, ca rezultat in urma finalizarii cu rezultate bune a colaborarii.

proiecte case mici

Proiecte de casa mici au fost gandite pentru a oferi o solutie economica in vederea construirii casei cat si a traiului pe termen lung, deoarece costurile vor fi mai mici si de-a lungul timpului, in privinta utilitatilor si a intretinerii. O casa este considerata mica atunci cand dimensiunea sa este sub  100 m² . Proiecte casa mici pot fi livrate in orice oras din Romania. De asemenea, ne putem ocupa de obtinerea avizelor pentru constructii in locul dumneavoastra, iar pe site gasiti toate costurile cu privire la acestea. Dorim sa dam dovada de profesionalism si sa ne ocupam de nevoile si confortul clientior pentru a facilita acest proces, pe care unii oameni doresc sa il evite, fie din prea putin timp disponibil din cauza job-ului, sau din cauza actelor ce trebuiesc obtinute de la diferite institutii.

Asadar, indiferent de nevoia ta, daca doresti doar proiecte casa mici , medii, mari, moderne sau doresti sa te ajutam cu constructia ei, ne poti contacta telefonic la 0736 478 471, pe adresa de mail eproiectedecase@gmail.com sau te asteptam in sediul nostru din Piata Victoriei pentru o discutie mai detaliata, unde te rugam sa te programezi in prealabil, deoarece intalnirile au loc din ora in ora.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.