Press "Enter" to skip to content

Produsele Cu Mare Discount De Black Friday

În timp ce unii apelează la boicotarea vânzărilor de Black Friday în favoarea sprijinirii întreprinderilor mici, cei mai mari retaileri online a introdus mii de oferte.

Clienții pot cumpăra cadouri de la artiști independenți, designeri, producători și autori prin intermediul Ghidului de cadouri pentru afaceri mici si mari de la Elefant, Top Shop, Emag, Amazon, eBay sau Etsy, vânzătorii independenți pot crea o vitrină pe Amazon, ajutându-i să ajungă la un public mult mai mare decât prin propriile site-uri sau buticuri locale.

Dacă sunteți în căutarea unui nou TV LCD, HD, LED, 4K, vânzarea de Black Friday pe Elefant.ro o are cu pana la 40% reducere. Aceasta este una dintre cele mai bune oferte pentru tablete pe care le veți vedea anul acesta. Cele mai bune oferte electronice de Black Friday includ o serie de oferte TV. Economisiți până la 25% pe televizoarele de 75 diagonala sau și mai mari, plus toate mărcile de renume sunt marcate de la Sony la Samsung la LG. Vedeți aici cele mai bune oferte TV de Black Friday.

Cele Mai Profi Cumpărături

Economisiți și la căști și căști, mărcile de top, și dacă sunteți în căutarea unei camere digitale, Elefant.ro oferă o reducere masivă de 50% la anumite camere Olympus. Vedeți selecția completă la vânzare aici. Black Friday este cea mai bună perioadă a anului pentru a vă aproviziona cu produse indispensabile pentru casa și bucătăria dvs. Anul acesta, pentru Black Friday 2020, Elefant.ro oferă până la 40% reducere la anumite produse (inclusiv blender, storcătoare și procesatoare de alimente).

Vânzările de purificatoare de aer au crescut de la începutul pandemiei de coronavirus, iar această ofertă de Black Friday vă oferă 20% reducere la purificatoarele de aer selectate.  Elefant.ro oferă până la 50% modă de top pentru bărbați și femei. Printre oferte: până la 50% ceasuri, până la 40% reducere la Tommy Hilfiger, până la 40% reducere la lenjeria de corp Calvin Klein și până la 20% reducere la moda selectă de toamnă, inclusiv la brandurile mari. Cumpărați devreme pentru a asigura dimensionarea și prețurile de vânzare.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *