Press "Enter" to skip to content

Pro și contra pentru armele de foc pentru autoapărare

O armă de foc este o alegere excelentă a unei arme de autoapărare pentru protecția personală și unul dintre cele mai bune egalizatoare împotriva unui atac criminal, în special pentru femei. Dar amintiți-vă în mod realist că aveți nevoie de o cunoaștere preliminară a unui atac, similar cu utilizarea oricărui element de reparații rapide pentru autoapărare. Într-un atac real, situațiile evoluează rapid, prin care accesul la armă nu este întotdeauna o opțiune realistă. Pistoalele pot fi un instrument excelent pentru autoapărare, dar ce faci dacă nu ai avea arma când trebuie să te protejezi?

Arme pentru protecție personală

Este important să înțelegem limitele armelor de foc pentru protecția personală, ca și când ne bazăm pe orice arme. A învăța cum să folosești o armă de foc și să o ai în casă este o experiență foarte puternică, în special pentru femei. Sondajele au arătat că proprietarii de arme achiziționează în primul rând o armă de foc pentru protecția personală, iar proprietarii de arme se raportează aproape în unanimitate că se simt mai în siguranță din cauza armelor lor din casele lor. Specialiștii au estimat că aproximativ 12% dintre femei dețin o armă și aproximativ 4,5% până la 8% dețin arme de mână, iar aceste femei sunt de obicei căsătorite, locuind în afara orașelor mari.

O femeie (sau un bărbat) nu ar trebui să se bazeze pe o armă de foc ca singurul ei mijloc de autoapărare. Deținerea armelor este un aspect al protecției personale. Există mulți factori pe care ar trebui să-i ia în considerare:

1. Există diferite tipuri de arme de ales; revolverele, automatele, puștile și puștile. Pistoalele sunt de obicei mai practice pentru auto-protecția personală.

2. Formarea armelor de foc de la instructori calificați este un alt cost asociat. Alte cheltuieli periodice implică practicarea muniției, taxele de raza de acțiune și rotația muniției.

3. Trebuie să decidă calibrul pentru eficacitate și ce este personal confortabil. Calibrele mai mari costau mai mult în muniție, dar au o eficiență mai bună sau „putere de oprire”.

4. Deținerea armelor de foc necesită o responsabilitate suplimentară în ceea ce privește măsurile de siguranță și instruirea care sunt așteptate de la proprietarii săi. De asemenea, trebuie să deveniți și să vă mențineți abilitatea de utiliza pistaole de autoapărare, ceea ce vă avantajează și prin faptul că sunteți familiarizat cu modul în care funcționează armele și vă ajută atunci când vă apărați împotriva unui atacator armat.

5. O armă poate fi furată într-o spargere sau spărgătorul o găsește și o poate folosi împotriva ta și a familiei tale.

6. O armă de foc poate provoca răni auto-provocatoare dacă apare o luptă pentru pistol. Unii oameni s-au rănit singuri curățând arma nereușind să verifice că a fost descărcată.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.