Press "Enter" to skip to content

Prinde super-oferta de la clinica stomatologică Dentarbre. Profită de detartraj, periaj profesional & airflow de cea mai înaltă calitate

Igiena orală este un must, atât pentru sănătatea dinților tăi, cât și pentru aspectul lor exterior. Pe lângă dorința naturală de a avea un zâmbet sclipitor, cu siguranță vrei să dispui și de dinți trainici și o sănătate de invidiat.

De aceea, până în data de 31 martie a.c., clinica stomatologică din București Dentarbre ți-a pregătit o super ofertă la procedurile de detartraj, periaj profesional  și Airflow.

Află ce beneficii au aceste proceduri stomatologice pentru sănătatea dinților și a întregului organism

Detartrajul este o metodă stomatologică de îngrijire a dinților și cavității bucale. Acesta reprezintă o soluție sigură de îndepărtare a plăcii bacteriene și tartrului care se depune pe suprafaţa dinţilor de fiecare dată când bei sau mănânci.

Indiferent dacă ești foarte atent la igiena dinților și le oferi o îngrijire minuțioasă, detartrajul dentar rămâne indispensabil pentru sănătatea acestora, dar și a întregului organism. De ce? Pentru că tartrul dentar se formează chiar și în condițiile igienei orale bune, iar înlăturarea lui te scapă de acțiunea negativă (asupra întregului organism) a bacteriilor din cavitatea bucală. Datorită dispozitivului cu ultrasunete, care dislocă depozitele aderente subgingivale şi supragingivale, sunt îndepărtate toate resturile rămase pe dinţi şi eventualele coloraţii superficiale. Așadar, ai și beneficii estetice în urma procedurii.

Detartrajul dentar este urmat, de obicei, de un periaj profesional şi de procedura Airflow. Cu alte cuvinte, acesta reprezintă curățarea dinților sub presiune cu ajutorul unui jet de apă și o pulbere pe bază de bicarbonat de sodiu. Astfel, îți perfecționezi zâmbetul până la cele mai mici detalii.

Periodicitatea este fundamentală pentru procedura de detartraj – așa îți vei feri în mod constant dantura de efectele negative pe care le provoacă placa bacteriană şi tartrul. Anume aceștia sunt factorii care înrăutățesc starea de sănătate a dinților, iritând gingia, iar uneori pot contribui la diseminarea infecției în întregul organism, la acutizarea bolilor cronice și scăderea imunității, în general. De asemenea, tartrul maschează unele carii care, odată ignorate, pot duce la îmbolnăvirea sau chiar și pierderea dinților.

Fără îndoială, placa bacteriană reprezintă un rezervor de bacterii şi toxine periculoase atât pentru cavitatea bucală, cât și pentru restul organismului. Însă efectuarea regulată a detartrajului (recomandată de medicii stomatologi o dată la 6 luni), îți va îmbunătăți imediat aspectul estetic al zâmbetului, iar în unele cazuri, această procedură contribuie și la descoperirea preventivă a cariilor şi la tratarea lor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.