Press "Enter" to skip to content

Prin ce aventuri a mai trecut Micuta Turista

Voi ii cititi blogul Mariei de la micuta-turista.com? Eu cautam in urma cu ceva timp informatii cu privire la o vizita pe litoral in extra sezon si am dat din intamplare peste micuta-turista.com! Ei bine, am stat lipit de calculator pana ce am citit toate aventurile prin care a trecut Maria alaturi de parintii ei, in calatoriile pe care le fac. Nu mica mi-a fost mirarea cand am citit ca Maria nu a implinit nici macar varsta de un an si jumatate. Ce sa mai, pot sa spun ca Maria de la www.micuta-turista.com a calatorit mai mult decat mine in ultimul an!

Desi nu mai sunt nici macar la varsta primei tinereti, de multe ori parca nici nu am curajul sa plec intr-o calatorie mai lunga, departe de casa! Ba ma gandesc ca e prea departe, ba ca s-ar putea sa am probleme … ce sa mai, orice motiv incat sa ma conving singur ca nu am de ce sa plec. Ei bine, in asemenea conditii, Maria de la micuta-turista.com reprezinta o adevarata inspiratie si motivatie pentru mine. Si nu doar pentru mine, ci in special pentru acei parinti care nu au curajul de a pleca in vacanta alaturi de copii.

            Micuta Turista, un model pentru noi toti

Da, stiu, are doar un an si jumatate. Sau nici macar atat. Insa, chiar si asa, mie mi se pare ca Maria de la micuta-turista.com este un model pentru noi toti. Dupa spusele parintilor ei, Maria este un copil model, caruia i se spune deja copilul extraterestru. Spre deosebire de alti copii de varsta ei, Maria nu face niciun fel de probleme, nu plange aproape deloc, nu se trezeste in toiul noptii si tot asa! Pe langa asta, ii lasa pe parintii ei sa se bucure de fiecare vacanta petrecuta alaturi de ea!

Micuta Turista a calatorit pentru prima data la doua saptamani de la nastere, atunci cand a mers impreuna cu parintii ei la bunici, la Constanta. Cu aceasta ocazie, a vazut si marea pentru prima data. Si s-a indragostit! Chiar daca nu intelegea mai nimic la o asa varsta, Micuta Turista s-a simtit cu siguranta bine si confortabil acolo, in usoara adiere a vantului si in auzul valurilor ce se spargeau la mal. Intre timp, Micuta Turista a mai ajuns de mai multe ori la mare, atat la Constanta, cat si la Vama Veche.

Sa nu credeti ca sunt singurele calatorii facute de Micuta Turista pana acum. Nici vorba! Deja a fost la munte, la Brasov, la Bran si chiar si pe Transfagarasan, intr-un road trip ca la carte. Unde mai punem ca parintii ei au scos-o chiar si din tara, intr-o expeditie de o zi la Belgrad!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.