Press "Enter" to skip to content

Porgrameaza-te la un cabinet oftalmologic din Bucuresti pentru un consult periodic!

Controlul periodic la ochi este de o mare necesitate atat pentru cei care considera ca nu au probleme cu vederea, cat si pentru cei care se stiu cu afectiuni la nivelul ochilor pentru a-si mentine starea de sanatate sub control. Un cabinet oftalmologic din Bucuresti reprezinta o varianta importanta si de luat in calcul pentru cei care isi doresc un diagnostic corect si eficient pus de cadrele medicale acreditate.

Unde gasesti un cabinet oftalmologic din Bucuresti pentru un control eficient?

cabinet oftalmologic bucuresti

Medicii oftalmologi sunt cei mai in masura sa efectueze un astfel de examen si sa puna un diagnostic corect, ulterior sa aplice un tratament personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Pentru cei care au lentile de contact, controlul efectuat in cadrul unui cabinet oftalmologic din Bucuresti trebuie sa fie unul efectuat la o perioada stabilita impreuna cu medicul specialist. Lentilele sunt cunoscute ca fiind drept dispozitive medicale ce se folosesc pentru a fi corectate diverse defecte de vedere.

Acestea corecteaza afectuni precum miopia, presbiopia, astigmatismul, hipermetropia, dar si pentru vindecarea leziunilor corneene. Iar din punct de vedere al materialului din care sunt gandite sa fie mai dure in asa fel in cat sa poate fi folosite pentru a corecta defecte mari de vedere, pentru tratarea unor afectiuni ale corneei. Datorita progreselor tehnologice de care avem parte, poti oricand sa te programezi la un cabinet oftalmologic din Bucuresti pentru toate investigatiile de care ai nevoie!

Fa-ti o programare la Clinica Medicala Romgermed!

Mersul la un control specializat trebuie sa fie efectuat de catre toate persoanele, mai ales de cele care se stiu cu probleme de vedere care se pot agrava in timp. Asa cum am mentionat anterior, in cadrul unui control de acest tip vei putea sa te bucuri atat de simple controale, cat si teste, precum existe acele examinari a fundului de ochi sau examinare a tensiunii oculare. De asemenea, vei putea sa beneficiezi si de operatii mai complexe, dar si de cele uzuale precum sunt urmatoarele:

  • Operatia de Chalazion:
  • Operatia ce presupune extirparea tumorilor benigne din jurul ochilor;
  • Operatie de Xantelasma;
  • Sondal ale cailor lacrimare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.