Press "Enter" to skip to content

Planuri pentru vara aceasta: fara celulita! Iata secretul unui corp perfect!

Zilnic suntem bombardate cu zeci de imagini cu fotomodele cu corpuri perfecte. Și mereu ne gândim că dacă am avea un bănuț pentru fiecare dată când am suspinat spunând proproziția: “De-aș avea și eu corp ca al ei!” am fi într-o vacanță în Hawaii acum! Iată că a venit totuși vremea să lăsăm suspinele la o parte și să trecem la acțiune. Am tot observat că dietele nu dau rezultate așa că de ce să nu încercăm ceva nou pentru noi al cărui rezultat este imediat și garantat? Sună ideal, nu-i așa? Ei bine, chiar este. Ba mai mult, Velashape  pune semnul de egal între ideal și realitate. Vezi în continuare de ce să apelezi la Velashape 2 pentru un corp suplu și armonios!

  1. Ce este Velashape?

Tratamentul Velashape este unul de eliminare și prevenire a celulitei. Velashape este o tehnologie medicală nouă de remodelare a corpului care reduce considerabil cantitățile de grăsime de pe corp. Zonele de acțiune Velashape sunt cele în care se acumulează grăsimea nedorită sunt brațele, coapsele, gambele sau abdomenul.

  1. Cum ma ajuta Velashape?

Pe lângă efectele evidente Velashape 2 mai are și niște efecte benefice pentru pielea ta. De exemplu, elasticitatea pileii este îmbunătățită, așadar efectul de îmbătrânire este mai puțin sesizabil. Ba mai mult, în urma ședințelor de tratament Velashape riscul apariției celulitei se reduce considerabil.

  1. Unde pot beneficia de tratament?

Deși este o tehnologie relativ nouă, apărută în SUA, acest tratament de remodelare corporală există de ceva vreme și la noi în țară. Poți găsi foarte ușor Velashape Bucuresti, de exemplu în sectorul 1, pe strada Putul lui Zamfir, numărul 63. Acolo există și un program destul de permisiv, unde vei beneficia de servicii de calitate la prețuri accesibile.  Așadar, vara asta nu-ți mai stă nimic în cale! Nu mai rămîne decât să-ți etalezi corpul suplu și armonios după tratamentul Velashape la mare!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *