Press "Enter" to skip to content

Piscine din fibra de sticla

Durabilitatea, greutatea mica si rezistenta materialului din care sunt produse au facut ca piscinele din fibra de sticla sa fie o alegere din ce in ce mai populara. Piscinele pentru interior sau exterior sunt fabricate din poliesteri armati cu fibra de sticla, pentru o garantie indelungata in timp. Un alt avantaj al piscinelor din fibra de sticla consta in faptul ca montajul si punerea in functiune se pot face in scurt timp, in cateva zile.

La livrarea piscinelor din fibra de sticla, Total Pool adauga toate echipamentele necesare unei bune functionari: pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri, tevi si robineti. Materialele de calitate inalta  le garanteaza durabilitatea si rezistenta la intemperii, la variatiile de temperatura, radiatii UV, socuri mecanice si uzura. Piscinele din fibra de sticla vin intr-o singura bucata pre-fabricata si pre-finisata, astfel ca instalarea lor este foarte rapida. La noi, gasiti o gama generoasa de nuante si forme potrivite fiecarui stil de viata.

Va punem la dispozitie piscine din fibra de sticla de diferite forme, pentru toate nevoile si preferintele. Pe langa stilul clasic al scarilor romane (prevazute cu suprafata antiderapanta) ce confera piscinei un aspect elegant, un alt punct de atractie este reprezentat de zona de relaxare semi-circulara. Aceasta va ofera un spatiu ideal pentru amplasarea accesoriilor de hidromasaj, sau, pur si simplu, se poate transforma intr-un loc de conversatie sau de relaxare, fara a deranja in vreun fel spatiul de inot.

Piscinele sunt prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla. Structura din interior, de tip sandwich, le asigura piscinelor din fibra de sticla o suprafata fina si placuta la atingere, o foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata. Netezimea suprafatei incetineste si pune in dificultate procesul prin care neplacutele alge se agata de suprafata piscinei, fapt care duce la usurarea intretinerii piscinei si la utilizarea mai redusa a chimicalelor destinate curatirii acesteia.

Piscinele din oferta Total Pool se bucura de o imunitate puternica la actiunea substantelor chimice folosite la tratarea apei din piscina sau a altor factori externi, fiind realizate sub control strict de calitate, dupa cele mai moderne tehnologii.

Fie ca visati la o oaza de relaxare, la un spatiu elegant sau la un loc in care sa puteti evada din stresul cotidian, construirea unei piscine din fibra de sticla va da posibilitatea de a fi creativi si de a proiecta o constructie unica. La construirea piscinei, puteti lua in calcul o multime de optiuni interesante si distractive care sa anime atmosfera si sa transforme locul intr-un mic colt de paradis.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.