Press "Enter" to skip to content

Piramide ascunse în adâncul oceanului !

Strămoșii noștri ne-au lăsat prea puține documente și informații scrise despre ce s-a petrecut în epoca lor , însă natura a păstrat anumite artefacte din acea vreme .

În anul 1987 în urma unor scufundări , Kihachiro Aratake , a descoperit o structură masivă din piatră în Japonia în largul insulei Yonaguni, la sud de Okinawa. Construcția găsită era o piramidă terasată , care face parte din preistorie iar cercetătorii susțin că tehnologia prin care a fost creată această contructie este foarte avansată pentru acele timpuri.

Structură masivă de sub apa se întinde pe o suprafața de 45.000 de metri pătrați .Unii cercetătorii susținând că ruinele datează de aproximativ 5000 de ani însă alții spun că acestea ar putea să aibe o vechime chiar și de 12.000 de ani , chiar dacă ipoteză celor din urmă este mult mai impresionantă această este și mult mai vagă și mai puțin detaliată.

Aceste artefacte sunt sau nu făcute de mână omului?

Acest lucru este o enigmă , dacă chiar au fost create de mână omului  acestea cel mai probabil au ajuns sub apa în urma unui cutremur urmat de un tsunami, deoarece  Japonia se află pe o placă tehtonica instabilă. Un eveniment care ar fii putut scufundă piramida și relicvele descoperite este un tsunami asemănător  cu cel din 1771 care a avut o înălțime de 40 de metri și este cel mai mare tsunami înregistrat,  care a lovit insula Yonaguni.

Dar dacă nu au fost făcute de mână omului… există și această ipoteză , profesorul  Patrick D. Nunn susține că natura este în stare să sape în piatră și să creeze în timp artefacte la fel de bine detaliate ca cele realizate de mână omului. Aceste construcții ar putea fii doar pietre modelate în timp sub acțiunea valurilor.

Prin urmare în adâncuri zac frumuseți uluitoare , care rareori se lasă descoperite , admirate și cercetate de către noi oamenii din ziua de azi.

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.