Press "Enter" to skip to content

Pastreaza constructiile din lemn in cea mai buna forma. Foloseste lacul pentru lemn

Se stie foarte bine ca pentru o rezistenta mai mare in timp si pentru protectie impotriva factorilor externi lemnul are nevoie de o lacuire de calitate. In procesul de lacuire intra un lac pentru lemn: www.klebrom.ro/lacuri-ecologice-zobel/ care trebuie sa aiba proprietati diferite pentru tipuri diferite de lemn. Acesta este si motivul pentru care inainte de a achizitiona un produs trebuie sa ne informam.

Structurile din lemn, atat cele aflate in interiorul locuintelor, cat si cele din exterior pot suferi foarte mult din cauza conditiilor climatice schimbatoare. De aceea lemnul trebuie ingrijit si curatat constant, atat in cazul in care suprafetele lemnoase au la suprafata un strat de lac pentru lemn sau nu. In continuare, va vom prezenta principalele motive pentru care protejarea lemnului este importanta, iar la final va vom recomanda tipurile de produse necesare diferitelor tipuri de structuri.

De ce ar trebui lacuite suprafetele lemnoase?

Lemnul este un material puternic sensibil la factorii externi, fie el folosit la structuri interioare sau exterioare. Din acest motiv este recomandata protejarea suprafetelor prin aplicarea unui strat de lac pentru lemn. In interior, in special in sezonul rece, umiditatea este crescuta, iar acest lucru poate duce la aparitia mucegaiului care va distruge in timp suprafetele afectate. Nici in exterior lemnul nu scapa de amenintari, ba chiar este expus la mult mai multi factori neprietenosi. Ploile, ninsoarea sau soarele puternic nu fac decat sa deterioreze in timp structurile lemnoase daca acestea nu sunt protejate corespunzator.

Daca insa folosim un lac pentru lemn corespunsator, suprafetele lemnoase vor fi protejate si vor prezenta o rezistenta mult mai mare in timp. Un lac de inalta calitate va promite protectia impotriva schimbarilor climatice bruste, precum si pastrarea la distanta a daunatorilor din regnul animal. Tot un lac de calitate va prezenta o rezistenta ridicata si la substantele de curatare si frecari.

Pot alege orice tip de lac?

Desi exista si produse universale, cel mai bine este ca alegerea lacului sa fie facuta in functie de tipul structurii lemnoase si in functie de locul in care aceasta este plasata. Tipurile de lac se impart in trei mari categorii: lacuri pentru ferestre si usi de lemn, lacuri pentru case si mobilier de gradina si lacuri pentru parchet si scari. Toate aceste tipuri de lacuri prezinta un grad mai ridicat sau mai scazut de protectie in functie de factorii la care fiecare dintre structurile specificate sunt expuse.

Astfel, pentru lacurile folosite in exterior se vor lua in considerare conditiile extreme de vreme, precum si un mai mare risc la aparitia unor paraziti. Pe de alta parte, structurile interioare trebuie sa prezinte o mai mare rezistenta la diferitele substante de curatare, si trebuie sa se tina cont si de faptul ca pe unele dintre aceste structuri se va pasi constant.

Toate tipurile de lac pentru lemn de care aveti nevoie le puteti gasi pe klebrom.ro

Daca sunteti in cautarea unui produs de top, avem cea mai buna recomandare pentru dumneavoastra. Klebrom pune pe piata cele mai bune produse realizate in parteneriat cu Zobel.

Aceste produse sunt special realizate pentru diferite tipuri de structuri lemnoase si vin in nuante diferite pentru ca dumneavoastra sa aveti de unde alege. Pentru a studia intreaga gama de lacuri pentru lemn, va invitam sa accesati klebrom.ro, unde veti gasi mai multe detalii despre fiecare produs in parte.

Date de contact:

Telefon: 0268 411 367/ 0726 159 136

Fax: 0372 876 469

E-mail: office@klebrom.ro

Adresa: Strada Durau, Nr.11, Brasov

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.