Press "Enter" to skip to content

Paștele alt sezon al cadourilor

Paștele este un eveniment important unde și aici se oferă cadouri.

Uite câteva idei care ar putea să te ajute:

Cadouri de Paște pentru bărbați

1. Un cocktail shaker. Dacă dați o petrecere ar fi perfect acest cocktail shaker. Ați putea oferi acest cadou si unui prieten care este obsedat de party-uri.

2. Ustensile si accesorii de grătar. Poți alege să îi oferi de Paște o servietă sau un set cu ustensile și accesorii pentru grătar perfecte pentru cei pasionați de grătare și de natură. Un set complet și practic care include toate cele necesare pentru a vă bucura de grătare minunate în familie.

Cadouri de Paste pentru soție/iubită

1. Un coș sau un rucsac special pentru picnicuri este ideal atunci când sunteți în căutarea unui cadou pentru iubit. Un cos care conține tacâmuri, farfurii, pahare etc. Un cadou pe care ați putea folosi și de Paște în natură la iarbă verde.

2. Ser de farduri și tot ce face referire la produse cosmetice. Mereu se va bucura când îi dăruiești un rimel, un ruj sau un creion de ochi.

3. Un ghiveci cu susul în jos. Un cadou interesant, nemaivăzut unde îți permite ca orice plantă mai puțin interesantă să devină una extrem de specială

4. Carte de colorat pentru adulți cu modele frumoase sau cu peisaje din natură. Un lucru perfect care ar putea să te relaxeze în perioada Paștelui. 

5. Poți cumpăra un ou pictat manual din porțelan cu motive speciale și unic. Va avea un aspect deosebit și persoana dragă ție va fi impresionată.

Paștele este așteptat și de către cei mai mici, aceștia fiind mari iubitori ai cadourilor.

Copiii vor fi cei mai fericiți să primească mult așteptatele cadouri de la iepurașul de Paște.

1. O lampă în formă de stea sau în formă de nor care noaptea puteți să o bagați în priză pentru a fi în cameră o atmosferă plăcută.

2. O trotinetă ar fi perfectă pentru când ieșiți cu acesta la o plimbare în acest fel mai face și puțină mișcare.

3. Un tobogan pentru cei care stau la curte este numai bun de ținut copiii în aer liber. În plus ajută și la un decor al grădinii mai jucăuș.

4. Set de gătit. Mereu copii sunt curioși ce se întâmplă în bucătărie și cum se prepară mancarea. Cu acest set de gătit au ocazia perfectă să vadă și să încerce pe jucăriile lor.

5. Un puzzle. Puteți să vă petreceți timpul cu acesta făcând un puzzle, fiind și o modalitate de a te relaxa.

6. Un animal de companie. Orice copil s-ar bucura dacă îi oferi un animal mic și pufos.

7. Tabliță magnetica care poate să fie și cu cretă. Puteți să îl învățați cum se scriu literele mai bine sau să îl ajutați să scadă cifrele sau să le adune.

8. Piese lego. Un lucru creativ care îi poate pune și imaginația la contribuție.

9. Un leagăn pentru copii. Dacă stați la casă este perfect și ați putea să îl asamblați în curte.

10. Un costum de iepuraș. Ai putea de Paște să îți îmbraci copilul într-un mic iepuraș drăguț și puteți realiza chiar și câteva poze.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.