Press "Enter" to skip to content

Pardoseli elicopterizate pentru suprafete dure si perfect netede

Tehnologia de creare si instalare a sistemelor de pardoseli a evoluat semnificativ in ultimii ani, astfel ca, sistemele care erau potrivite doar in mediul industrial acum se pot personaliza si instala inclusiv in locuinte. Un astfel de exemplu sunt tipurile de pardoseli elicopterizate.

Pentru o suprafata perfect neteda, fara imperfectiuni, este recomandata utilizarea unor masinarii speciale, numite elicoptere pentru beton. Ele sunt denumite in acest fel deoarece majoritatea functioneaza prin intermediul a trei palete care se invart cu o anumita viteza (se poate seta de catre utilizator) pentru crearea finisajului perfect.

Ce sunt mai exact pardoselile elicopterizate?

Aceste tipuri de pardoseli sunt, de fapt, sisteme simple create din beton a caror prelucare si finisare se face prin masinarii speciale. Dupa turnarea betonului in suprafata de lucru se utilizeaza elicopterele pentru beton care inlatura orice denivelare a pardoselii, obtinandu-se o suprafata perfect neteda, puternica si rezistenta. In compozitia acestor tipuri de pardoseli intra si un strat de ciment, cuart sau minerale. In anumite cazuri in care se urmareste obtinerea unui anume design, se pot adauga si pigmenti de culoare.

Betoanele elicopterizate sunt destinate spatiilor industriale sau comerciale care sunt caracterizate prin trafic greu sau intens, indiferent ca acestea sunt interioare sau exterioare: depozite, hale industriale de orice tip, parcari auto, mall-uri, centre logistice, ateliere, hangare, si, intr-o mai mica masura, locuinte.

Elicopterele pentru beton sunt echipamente destinate uzului profesional, de aceea este esential sa contactati o echipa de experti pentru obtinere celor mai bune rezultate.

Care sunt avantajele instalarii de pardoseli elicopterizate?

 • Aplicare usoara si rapida: astfel vei putea utiliza spatiul in cel mai scurt timp;
 • Durata de viata ridicata: betonul este foarte puternic si rezistent, ceea ce garanteaza o utilizare de cateva decenii in mediul industrial;
 • Rezistenta buna la stres mecanic;
 • Suprafate perfect netede si omogene, fara imbinari;
 • Posibilitati nenumarate de personalizare: prin aplicarea de pigmenti de culoare sau alte materiale, pardoseala din beton poate capata un aspect foarte interesant;
 • Reprezinta o solutie economica pentru crearea unei suprafate dure si rezistente personalizate dupa propriile dorinte.

Cum se instaleaza pardoseala din beton elicopterizat?

Cu siguranta vei apela la o echipa de specialisti pentru instalarea unei pardoseli elicopterizate, insa, daca te numeri printre cei care vor sa stie exact ce se intampla in firma sau locuinta lor, iata pasii urmariti in obtinerea unei pardoseli ideale:

 • Pregatirea suprafetei de lucru prin curatarea acesteia;
 • Turnarea si nivelarea betonului;
 • Presarea unui strat de mortar;
 • Sclivisirea pana la obtinerea efectului de oglinda;
 • Sigilarea suprafetei cu solutii speciale;
 • Efectuarea rosturilor de dilatare.

Lucrari de calitate rapid si eficient

Pardoseli industriale este o firma compusa din experti specializati in lucrari de aplicare a pardoselilor din domeniul industrial si civil. Firma este prezenta pe piata de profil de peste 10 ani si se remarca prin solutii tehnice inovatoare, eficiente si durabile. Fiecare lucrare este tratata in mod egal, materialele de calitate, personalul calificat si preturile competitive fiind reteta succesului pentru firma din Bucuresti.

Contacteaza expertii prin telefon sau email si afla orice informatie ai avea nevoie inainte sa te decizi asupra tipului de pardoseala necesar afacerii sau locuintei tale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *