Press "Enter" to skip to content

Parcare de lungă durată lângă Aeroportul Otopeni (Henri Coandă)

Economisiți timp și bani cu soluțiile pentru parcare Otopeni unde veți primi parcare la un preț convenabil și siguranță în timp ce călătoriți către destinațiile preferate. Mulți dintre cei care oferă astfel de servicii, beneficiază de o locație excelentă, convenabilă, la maxim 15 minute de
Aeroportul Henri Coandă, și puteti astfel, parca pe termen lung.

De altfel, scopul folosirii unui astfel de serviciu este pentru a vă ajuta să ajungeți la aeroport în siguranță și rapid. Serviciile automatizate de parcare sunt deschise și pe timpul nopții, chiar și la orele foarte târzii. Aveți rezervări garantate cu parcarea pe termen lung lângă aeroportul Otopeni, astfel încât să nu vă faceți griji pentru nimic.

Clienții noștri se bucură de mai puțin stres și bătăi de cap atunci când călătoresc – la fel ar trebui și dumneavoastră. Lăsați-vă confort în parcarea noastră sigură și securizată, la doar câteva minute de fiecare aeroport.

Parcările din preajma aeroportului sunt 100% sigure și dotate cu cele mai performante echipamente de securitate, deci trebuie doar să acordați câteva minute pentru a ajunge la poarta de plecare și fără nicio grijă.

Când vă întoarceți din călătorie și aveți bagajele la îndemână, trebuie doar să sunați la numărul gratuit de pe cecul de daune și vă vom ridica. Mașina dvs. va fi gata și vă așteaptă la centrul nostru de service.

Sunt necesare măști de față.
Pentru a vă ajuta să vă protejați pe voi și pe ceilalți,o firmă dintr-o astfel de nișă cere tuturor oaspeților și angajaților să poarte măști sau acoperiri pentru față pe navetele noastre. Dacă vă uitați masca, nu vă faceți griji. Te-am acoperit! O livrare limitată de măști gratuite va fi disponibilă pe navetele noastre. Temperaturile angajaților sunt luate și înregistrate la începutul fiecărei schimbări.

Curățări regulate pentru naveta dezinfectantă.
Toate navetele au fost tratate cu produse antimicrobiene și, pe lângă acestea, sunt curățate de 3-4 ori pe zi cu produse dezinfectante.

Stații de dezinfectare a mâinilor.
Dezinfectant pentru mâini este disponibil pe navetele noastre pentru confortul dumneavoastră.

Asistență opțională pentru bagaje
Cele mai multe dintre firme oferă întotdeauna servicii de primă clasă, inclusiv serviciu de transfer de la portbagaj la terminal cu asistență pentru bagaje. Acest serviciu este încă disponibil pentru orice oaspete care îl solicită. Șoferii de navetă vor folosi cu siguranță bariere de protecție la manipularea bagajelor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *