Press "Enter" to skip to content

Paneluri ornamentale pentru usi

„Paneluri ornamentale pentru usi” este un material de constructie care reprezinta un asa-numit „sandwich” compus din doua foi PVC, cu grosimea de 1,5 mm, cu izolatie termica in interior. In procesul fabricarii panourilor tip sandwich, in calitate de izolator termic se foloseste poliuretanul, caracterizat prin inflamabilitate minima, izolare termica excelenta, absorbtie de sunet buna si higroscopie minima.

Unde se folosesc paneluri ornamentale pentru usi?

Paneluri ornamentale pentru usi se folosesc la fabricarea usilor de metaloplastic – in calitate de umplutura, montandu-se in loc de pachet sticlos in rama de metaloplastic. Se pot folosi atat pentru usile de la intrare, cat si pentru cele interioare.

Ce avantaje au uşile interioare din paneluri ornamentale pentru usi?

Cele mai convingatoare argumente la momentul alegerii pachetului sticlos sau panoului ornamentale pentru usi sunt nu doar avantajele unei game largi si aspectul exterior exclusiv al panourilor tip sandwich, ci si parametrii termici ai usilor de metaloplastic din panouri pentru usi. In conditiile necesitatii de a economisi energia aceasta are o mare importanta in momentul alegerii usilor, mai ales a celor de la intrare. O rezistenta deosebita la influenta atmosferica (soare, ploaie, ger), structura si culoarea suprafetei raman neschimbate, rezistenta la razele ultraviolete, greutatea mica, ce duce la marirea duratei exploatarii – toate acestea reprezinta lista incompleta a avantajelor panourilor ornamentale pentru usi.  

Care sunt parametri tehnici ai sticlei cu vitralii?

Sticla cu vitralii, folosita in calitate de umplutura (paneluri ornamentale pentru usi) pentru usi, se fabrica dupa o tehnologie unica, cu imbinarea vestitelor procese tehnologice ale scolii englezesti de fabricare a vitraliilor, bazata pe tehnologia fabricarii vitraliilor din folii, cu adaugarea elementelor de ornamentare manuala, ce ofera geamului si usii un aspect exterior exceptional si subliniaza bunul gust al proprietarului. 

Ce tip de pachete sticloase se folosesc ?

In cazul in care panoul ornamental pentru usi presupune instalarea vitraliului, pachetul sticlos va avea doua camere, deoarece vitraliul se monteaza in interiorul pachetului sticlos, pentru o mai buna siguranta la influentele negative exterioare – inclusiv mecanice. In cazul in care panoul tip sandwich presupune instalarea sticlei de categoria „standard” (sticla ornamentala de fabrica cu un anumit desen), atunci pachetul sticlos va avea o singura camera. 

Prin ce se deosebesc panelurile ornamentale pentru usi, de pachetele sticloase obisnuite?

Panourile ornamentale pentru usi se deosebesc prin calitati termoizolatoare exceptionale, coeficientul de patrundere a caldurii C=1,108, datorita folosirii poliuretanului extrudat (grosimea caruia in panoul tip sandwich constituie 20 mm, iar calitatile de izolare termica sunt egale cu cele ale peretelui de caramida de 80 cm grosime). Are o rezistenta deosebita la influentele atmosferice (soare, ploaie, ger), structura si culoarea suprafetei raman neschimbate, ceea ce mareste durata de exploatare. Rezistent la razele ultraviolete, are o greutate redusa (de la 12 kg), ceea ce duce la marirea duratei de exploatare a usii de metaloplastic. Este simplu de intretinut.   

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.