Press "Enter" to skip to content

Paltonul la reducere sau în căutarea căldurii pierdute

Pe măsură ce se apropie iarna, suntem cu toții în căutarea hainei perfecte la reducere. Scopul este de a rămâne elegant în timp ce suportăm temperaturile scăzute din exterior. Mai înainte de toate, nu alegeți o haină de culoare neagră!

1. Paltonul clasic

Paltonul are o formă clasică, gulerul este lat și drept, cu umeri accentuați, buzunarele de pe șolduri au clape. Are un rând dublu de nasturi și poate avea și o glugă.

Cel mai bun este cel clasic, dar cu un detaliu adăugat care să îl facă să iasă în evidență față de alte modele. Dacă îl prindeți la reducere folosind un cod promotional about you, e perfect. De exemplu, optați pentru un guler din imitație de blană. Alegeți-l scurt pentru un aspect rock sau până la mijlocul coapsei pentru mai mult confort.

Pur și simplu purtați-l peste ținutele dvs. de la cea mai simplă la cea mai elegantă. Nu există constrângeri legate de culoare. În fiecare zi, îl puteți accesoriza cu o eșarfă mare sau chiar un poncho într-un amestec de lână și cașmir pe care l-ați înfășurat în jurul gâtului.

2. Palton duffle

Paltonul duffle a fost, de asemenea, inițial o haină destinată marinarilor englezi din secolul al XIX-lea. Se distinge prin materialul său, o lână foarte groasă, și modul de închidere special realizată din legături de sfoară și nasturi în formă de corn. Are și o glugă care coboară până la gât.  

Paltonul duffle are o croială dreaptă, dar rămâne feminină datorită glugii și butonierei originale.

Cheia pentru a arăta elegant în acest palton este să îl accesorizezi bine, deci optați pentru o eșarfă viu colorată, purtată pe sub guler.

3. Parka

Parka este o haină din lumea militară, motiv pentru care este adesea kaki. Parka este ideală împotriva vremii nefavorabile, atâta timp cât o alegeți căptușită sau căptușită pentru cei mai precauți. Parka are și o glugă, exteriorul hainei este dintr-un material rezistent la vânt.

Parka are o croială dreaptă și, prin urmare, poate fi sportivă. Este esențial să alegeți o parka care să aibă o cravată în talie, astfel încât să poată fi strânsă și să îi ofere un aspect mai feminin. Optați pentru o parka cu nasturi aurii, cravate din piele: pentru a o face mai elegantă, trebuie să te gândești la aceste mici detalii.

4. Paltonul din blană artificială

Paltonul din blană artificială poate avea multe forme. Alegeți culori sobre precum maro sau negru pentru acest tip de palton. Rețineți că această haină este mai originală decât celelalte, de aceea se recomandă o culoare închisă care să îi dea un aspect mai elegant.

Se poate purta cu articole de bază că blugii și un pulover de cășmir colorat. De asemenea, puteți purta rochii imprimate și colanți de lână pentru a-l scoate din caracteristică să strictă.

6. Paltonul drept

Paltonul drept este perfect pentru mijlocul sezonului sau pentru locuri care nu ating temperaturi de îngheț. Forma sa liberă este perfectă pentru multe siluete, dar se poate dovedi ineficientă dacă este prea frig, deoarece nu este suficient de lipit de corpul tău și, prin urmare, lasă frigul să treacă.

Pentru a fi evidențiat, paltonul drept trebuie să fie purtat cu piese vestimentare feminine, precum botine cu toc. Scoateți-l din contextul său baiețos adăugând un colier gros și o eșarfă imprimată. Nu uitați de rujul roșu intens pentru a completa aspectul.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.