Press "Enter" to skip to content

Oameni de zăpadă minusculi

Băieții de la Universitatea de Vest din Ontario (Canada) fiind foarte plictisiți și având mult timp liber s-au gândit să creeze oameni de zăpadă minusculi.

În urma ideii trăsnite acum în lume există cel mai mic om de zăpadă văzut pe pământ , parțial văzut deoarece acesta măsoară nu mai mult de 3 microni. Cât înseamnă acest lucru? Nu știu , pentru că ochii umani și creierul nu pot percepe lucruri așa mici. Însă din punct de vedere tehnic  un micron reprezintă o milionime dintr-un metru. Un lucru lipsit de sens  pentru mine și probabil și pentru tine.

Cei de la Ontario au reușit să creeze omul de zăpadă din sfere de silice alcătuite din siliciu și oxigen. Acestea se găsesc în cuarț și se pare că sunt benefice pentu om dacă sunt consumate ( unghii puternice , păr sănătos, etc ).

Omul de zăpadă nu a fost realizat pentru consum , și dacă totuși aș încerca să-l mănânc probabil nu l-aș găsi și aș arăta ciudat căutând un om de zăpadă practic inexistent. Mulțumită celor de la Universitatea de Vest din Ontario acum există și oameni de zăpadă minusculi pe viitor sper că se vor gândii să creeze și alte lucruri minuscule total lipsite de sens .

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.