Press "Enter" to skip to content

O vitrină caldă îți poate crește vânzările nesperat de mult!

Când ajungem la subiectul vitrine calde profesionale cu siguranță ne referim la mult mai mult decât la un accesoriu de bază al oricărui magazin fizic ce vinde produse, ce tocmai au fost preparate.

O vitrină caldă, spre exemplu, nu este și un mijloc excelent de a atrage cumpărătorii, pentru că aromele degajate de produsele alimentare respective se vor menține mai mult timp.

Tu ce ai prefera? Un pateu cald sau unul rece, sleit?

Ce este o vitrină caldă de prezentare?

Primul mijloc capabil să îți crească vânzările directe!

Beneficiile pe care o vitrină caldă de afisaj le are depășește cu mult simpla atractivitate vizuală.

Există un sondaj recent realizat pe plan internațional în legătură cu aceste echipamente de afișaj și depozitare în urma căruia a rezultat că o vitrină, fie ea frigorifică, dar mai ales caldă, este responsabilă de circa 83% din vânzări.

Având în vedere acest lucru, putem spune că un magazin în care vitrinele nu sunt alese cu foarte mare grijă, are un profit mult diminuat față de ceea ce ar putea să câștige, dacă s-ar preocupa de prezentarea produselor puse în vânzare.

Achiziția unor dotări de calitate superioară, pornind de la aspectul deosebit pe care o vitrină îl are, poate fi împletit de minune cu aromele preparatelor.

Cel mai bun exemplu este în sectorul panificației. Nimic nu poate să egaleze mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor, nu-i așa?

Dacă și iluminarea interioară este una de calitate, cu led, cu atât mai bine. Pur și simplu imaginea produsului trece prin geamul de protecție și crește șansele pentru comerciant de a vinde mai multe bucăți, decât în mod obișnuit, poate chiar să se dubleze astfel cererea.

Primul pas pe care un comerciant trebuie totuși să îl aibă în vedere, atunci când urmează să își achiziționeze o vitrină caldă este acela de a înțelege scopul acesteia, rostul ei fundamental.

Obiectivul pe care îl urmărești cu achiziționarea unei vitrine calde: creșterea cifrei de afaceri!

Multe vitrine devin simple dotări din cauza lipsei de îngrijire sau pur și simplu pentru că structura lor este una banală, pentru că echipamentul este folosit pur și simplu ca un loc de depozitare, nimic mai mult.

O vitrină caldă bine aleasă și amenajată poate conduce rapid la creșterea vânzărilor inclusiv la acele produse mai puțin cumpărate, chiar dacă acestea sunt de calitate bună.

Nu mai vorbim de punerea în valoare, de promovarea unor produse noi sau chiar a acelora populare aflate la promoție în anumite perioade strategic alese de către comerciant.

Chiar este bine să se facă o mică cercetare prealabilă, să se ia referințe de amenajări interioare, înainte de a comanda un anumit model de vitrină caldă.

Site-urile de distribuție, dar și magazinele ce se promovează online, oferă surse inepuizabile de inspirație în acest sens, așa încât oricine poate să găsească pe net măcar un exemplu de vitrină caldă și de amenajare a acesteia care i se potrivește.

E suficient ca să aducă ideii niște mici modificări, să o personalizeze și va putea obține în final o vitrină caldă foarte atractivă.

Cunoașterea preferințelor clienților, să înțelegi gustul consumatorului țintă este acel element de diferențiere de concurență. Cel mai bun mod de păstrare a publicului este  să te asiguri că experiența de cumpărare a acestuia este una pozitivă.

Indiferent de strategia utilizată, afișarea prețurilor produselor în mod clar și vizibil este esențială când vorbim de o vitrină comercială de prezentare, fie ea rece sau caldă.

Producătorii de vitrine profesionale vin în sprijinul comercianților prin locașuri speciale în care se poate afișa prețul atât în formă clasică, cât și digitală.

Dacă nu știi încă sigur ce tip de vitrină să alegi, te invit pe site-ul tcromania.com.

Aici, la TC Romania Crown Cool, vei găsi o mulțime de modele de vitrine calde dintre unul se va potrivi și pentru unitatea ta!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *