Press "Enter" to skip to content

„O notă de dragoste pentru pământ” , susținută de Apple!

Cel mai nou anunț de la Apple , include o serie de clipuri scurte , realizate pe Iphone de utilizatori obișnuiți , subliniate de vocea calmă a astronomului Carl Sagan.Clipurile clare si clare – de păduri , munți , insecte și păsări – servesc la promovarea camerei smartphone-lui , dar alegerea imaginilor naturale și a vocii lui Carl Segan se simt ca un mesaj ascuțit în urma diciziei lui Donald Trump în legatură cu acordul de mediu de la Paris.

Faptul că avem doar o singură planeta viabilă „subliniază responsabilitatea noastră de a ne ajuta mai bine unul pe altul și de a păstra și prețui singura casă pe care am cunoscut-o vreodată” , Sagan spune , într-un fragment din clasicul său Pale Blue Dot „Nu există loc , cel puțin nu în viitorul apropiat, acolo unde specia noastră ar putea migra”. Sunt cuvinte care  trebuie amintite oamenilor de știință , deoarece guvernul american a renunțat la lupta împotriva schimbărilor climatice.

CEO Apple , Tim Cook , a criticat decizia lui Donald Trump atât în public cât și în privat. Cook a spus că a sunat la Casa Albă în încercarea de a îndemna președintele să renunțe la decizia luată în legătură cu  acordul de la Paris. În interviul susținut la Bloomberg , Cook a spus că Trump ar fi trebuit sa rămână în afaceri.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.