Press "Enter" to skip to content

„O notă de dragoste pentru pământ” , susținută de Apple!

Cel mai nou anunț de la Apple , include o serie de clipuri scurte , realizate pe Iphone de utilizatori obișnuiți , subliniate de vocea calmă a astronomului Carl Sagan.Clipurile clare si clare – de păduri , munți , insecte și păsări – servesc la promovarea camerei smartphone-lui , dar alegerea imaginilor naturale și a vocii lui Carl Segan se simt ca un mesaj ascuțit în urma diciziei lui Donald Trump în legatură cu acordul de mediu de la Paris.

Faptul că avem doar o singură planeta viabilă „subliniază responsabilitatea noastră de a ne ajuta mai bine unul pe altul și de a păstra și prețui singura casă pe care am cunoscut-o vreodată” , Sagan spune , într-un fragment din clasicul său Pale Blue Dot „Nu există loc , cel puțin nu în viitorul apropiat, acolo unde specia noastră ar putea migra”. Sunt cuvinte care  trebuie amintite oamenilor de știință , deoarece guvernul american a renunțat la lupta împotriva schimbărilor climatice.

CEO Apple , Tim Cook , a criticat decizia lui Donald Trump atât în public cât și în privat. Cook a spus că a sunat la Casa Albă în încercarea de a îndemna președintele să renunțe la decizia luată în legătură cu  acordul de la Paris. În interviul susținut la Bloomberg , Cook a spus că Trump ar fi trebuit sa rămână în afaceri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *