Press "Enter" to skip to content

O investiție care promite succes- camioane second hand

Ești pe cale să începi o afacere în domeniul transporturilor sau ai deja una și vrei să te dezvolți? Află de aici tot ce trebuie să știi înainte să achiziționezi camioane.

Piața camioanelor este diversificată, iar achiziția unui camion sau a unui cap tractor este o decizie grea și importantă. Ține cont de următoarele criterii specifice camioanelor, iar achiziția ta va fi una de succes.

Merită investiția în camioanele second-hand?

Din ce în ce mai mulți antreprenori și șoferi preferă camioane second-hand în detrimentul celor noi. Faptul că aceste camioane sunt mai ieftine decât cele noi este un criteriu foarte important de care toți cumpărătorii țin cont. Performanța, confortul, comportamentul la drum, starea tehnică și rețeaua de service sunt alte aspect importante pe care investitorii le au în vedere. Pentru asta, numele brandului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea.

Dacă ești la început de drum în lumea transporturilor, trebuie să ții cont de câteva criterii de bază atunci când te hotărăști să îți achiziționezi un cap tractor sau camioane second-hand. Companiile de top, precum camioane Scania, au scos spre vânzare camioane second hand pentru cererea mare care vine din partea șoferilor de top sau a antreprenorilor.

Camioane Scania – prima din topul preferințelor

Când vorbim despre camioane second-hand se pare că Scania este etalonul soluțiilor pentru ca investiția să fie una eficientă. Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeză Scania are un renume în Europa, aflându-se pe primele locuri în topul preferințelor și specificaților de succes. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar încrederea este încurajată și de faptul că achiziționarea se face direct de la un dealer autorizat. Este recomandat ca înainte de a cumpăra un camion second-hand să îi faceți o verificare într-un service. Scania pune la dispoziție verificarea inițială. Înainte de a fi pus în vânzare, Scania se ocupă de verificarea și testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanța, siguranța și fiabilitatea.

Un alt lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este brand-ul de la care cumperi. Renumele companiei garantează siguranța și seriozitatea. Un alt criteriu pe care trebuie să-l aveți în vedere este localizarea service-ului, asta completând raportul preț-calitate. Pentru a evita stagnarea muncii, camionul nu trebuie să staționeze mult într-un service de aceea este extrem de important ca service-ul să aibă program prelungit și piese mereu disponibile.

Finanțarea un alt aspect foarte important

Un camion second-hand este mai ieftin decât un camion nou, dar ce faci când nu ai bani cash nici pentru un camion second-hand? Scania oferă prețuri avantajoase și calitative. Scania oferă leasing operațional, un serviciu unic în România, care constă într-o colaborare între Scania Credit și Scania România. Scopul Leasing-ului operațional este asigurarea unor alternative și oferirea de soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania, camioane MAN sau oricare altă marcă.

Serviciile financiare oferite de Scania reprezintă flexibiliatea soluțiilor de finanțare și au scopul de a oferi clienților costuri previzibile pentru a face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Scania România, în colaborare cu Scania Credit vin în întâmpinarea cererii tot mai mari de leasing financiar pentru camioane rulate și este un serviciu unic în România.

Oferta de Leasing Financiar constă într-o dobândă mica, de doar 4,8% fixă. Avansul este de 10%, valoarea reziduală tot de 10%, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani.

De asemenea, asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP vor fi atașate promoției curente, cu costuri și acoperire personalizate nevoilor tale.

În mod opțional poate fi inclus și pachetul de servicii Optim care înseamnă garanție internațională îmbinat cu un contract de întreținere. Seviciile pentru șoferi pot fi alese în funcție de necesitățile activității companiei.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.