Press "Enter" to skip to content

O gama completa de servicii adaptate pentru pacientii tineri

Doctorii de la clinica de stomatologie copii trateaza cariile, pulpita, boala gingiilor, refac dintii dupa leziuni, ocluzia corecta, instaleaza coroane dentare pe dintii temporari, trateaza dintii de lapte si pe dintii permanenti, in sedare si sub anestezie generala. Sunt increzatori in calitatea muncii lor, de aceea ofera o garantie de 100% pentru toate umpluturile plasate pe dintii temporari ai copilului, care vor dura pana la schimbarea dintilor. Un medic dentist copii cu experienta, efectueaza lucrari terapeutice, ortodontice si chirurgie in caz de nevoie. Medicii au cunostinte medicale temeinice de specialitate si sunt specialisti in stomatologie copii. Se gaseste o abordare pentru fiecare copil, chiar si pentru cel mai inspaimantat, si se executa lucrari calitative, si, in acelasi timp, cu blandete si rabdare, fara durere si lacrimi.

Clinica de stomatologie copii ofera o gama completa de servicii adaptate pentru pacientii tineri. Un medic dentist copii este ca o adevarata Zana Maseluta, deoarece tratamentele stomatologice se fac fara durere si lacrimi. De asemenea, se efectueaza prevenirea si tratamentul degradarii dintilor de lapte, procedura de etansare a fisurilor si corectarea muscaturii. Si pentru a proteja bebelusii de stresul excesiv, acestia sunt tratati sub sedare. Dintre diferitele ramuri ale stomatologiei pediatrice, ortodontia ocupa un loc special. 

Un medic dentist ortodontist este un adevarat vrajitor care este chemat sa corecteze greselile facute de natura. Desi corectarea muscaturii si alinierea dintilor se pot face la orice varsta, cel mai bine este sa faci acest lucru in copilarie. In plus, sunt luate masuri preventive in stomatologia ortodontica pentru copii, menite sa impiedice dezvoltarea anomaliilor si deformarilor dentoalveolare. Clinica de stomatologie copii este foarte diferita de unitatile medicale obisnuite. Stomatologia pediatrica seamana mai mult cu un centru de jocuri. Specialistii care conduc receptia sunt bine familiarizati cu psihologia copilului si stabilesc foarte rapid contactul cu micii pacienti. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.