Press "Enter" to skip to content

Nu stii ce cadou sa ii mai oferi tatalui tau?

Stim ca este greu sa alegi cadouri pentru barbati, mai ales cand acestia au aproape tot ce isi doresc. Cand vine vorba despre tati, acestia, avand o varsta, cel mai probabil au cam primit deja foarte multe cadouri, insa vrei totusi sa marchezi ziua lui cu un dar deosebit.

Desi, cu siguranta are aproape tot ce isi doreste, un set pentru cadouri barbati Pierre Cardin va fi intotdeauna varianta safe. Fiind format din cate doua piese, fie o curea si un portofel, fie o curea si un ceas sau fel de fel de combinatii, nu ai cum sa dai gres cu astfel de dar. Cel mai probabil supriza nu va fi foarte mare, insa cu siguranta va aprecia efortul depus si faptul ca, desi stie ca esti ocupata, ti-ai facut timp sa ii arati ca tii la el.

Clasicul cadou barbati sub forma unei curele sau a unui ceas sau portofel, poate fi uneori imprevizibil, insa daca nu vrei sa apari cu mana goala la ziua de nastere a tatalui tau, poti lua in calcul aceasta varianta.

O alta idee, care cu siguranta va fi o adevarata supriza emotionanta pentru tatal tau, poate fi un colaj de poze cu familia de-a lungul anilor. Pretuirea amintirilor este pentru parinti un lucru important, pentru ca odata cu trecerea anilor, lucrurile se schimba din ce in ce mai mult, copii cresc si au vieti separate de ale lor, iar o reintoarcere la momentele in care toata familia era impreuna si totul era simplu este un moment foarte drag lor.

Sigur, cadoul difera intotdeauna in functie de personalitatea fiecaruia. Pentru o fire spontana, pusa pe sotii dintotdeauna, un cadou la fel de spontan si de suprinzator va declansa imediat o stare de entuziasm si o multime de rasete sincere. O fire sensibila va aprecia un colaj de poze sau un cadou cu tenta emotionala, in timp ce pentru o fire echilibrata, un set cadou Pierre Cardin poate fi exact ce trebuie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.