Press "Enter" to skip to content

Nu obosesti cand esti frumoasa si in centrul atentiei

Nu credeam sa invat vreodata sa traiesc la cote maxime sa fiu mereu relaxata si sa am chiar si cand ma duc la serviciu un aer proaspat.

Ce spun eu serviciu, cand am parte de distractie maxima in fiecare zi? Cand auziti angajari videochat Constanta veniti cu sutele, fetelor, ca aici este de voi!

Cum treci de interviul de angajare incepe marea schimbare de look. Echipa se invarteste in jurul tau si pune langa tenul tau peruci cu diferite nuante de par sa vada ce se potriveste mai bine tenului, ochilor si buzelor tale. Apoi pe computer este verificata de mii de ori tunsoarea care te avantajeaza. Se trece la ingrijirea fetei. Imperfectiunile sunt corectate, apoi se aleg cele mai bune produse de machiaj.

Se acorda atentie tuturor detaliilor care iti compun frumusetea.

Apoi treci la sedinta foto vidochat fiindca pozele reusite ti se vor posta pe site-ul studioului de videochat Constanta

Pentru tine au fost convocati cei mai buni fotografi de profil din tara.

In final vei face echipa cu cel care iti va scoate cele mai atragatoare poze si cu care te intelegi perfect.

Camera? Iti va fi rezervata in functie de preferintele pentru anumite culori, stiluri sau mobilier, dar fiecare este prevazuta cu baia ei. Trebuie sa stii din start ca vei avea baia ta, draga mea aspiranta la un post de model videochat, cum am si eu.

Tocmai de aceea am un aer satisfacut si niciodata resemnat, cand vin la serviciu.

Vin la serviciu la volanul masinii mele sport si o parchez cu grija. Este 100% achitata datorita salariului generos pe care il primesc de la studio, dar trebuie sa am grija maxima de ea, fiindca vila mea de lux de pe malul marii se afla in constructie. Am investit enorm in ea si locuiesc deja la parter, dar mai am multe de facut.

La sfarsit va fi o locuinta pe cinste, locul unde imi pot reuni familia cea numeroasa.

Hainele le iubesc cu patima, dar spre deosebire de timpul in care treceam grabita pe langa vitrine, stergandu-mi discret lacrimile neputintei, acum nu imi refuz nimic.

Am tot ce imi trebuie si sunt lucruri care imi prisosesc, dar cea mai mare multumire este legata de faptul ca imi place ceea ce fac. Am capatat dexteritatea de a alunga temerile clientilor, de a le aduce zambetul pe chip si de a-i face dependenti de mine.

Stapanesc tainele psihologiei in mod practic, si in timpul liber urmez cursurile Facultatii de Psihologie. Intentionez sa imi deschid un cabinet peste ani, cand voi simti eu ca este timpul sa ma retrag din sistem. Deocamdata mi-e cald si mult prea bine aici.

Acum, cand sosesc la studio, echipa ma cheama sa imi arate produsele aduse special pentru mine si imi cere un sfat pentru cele care vin de curand in sistem. Imi place si armonia care domneste aici. Fetele devin cele mai bune prietene, colaboreaza si se sfatuiesc si toata lumea este calma, sincera, multumita.

De cand lucrez aici sunt implinita pe toate planurile si nicaieri nu voi gasi oameni atat de calzi ca in acest loc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.