Press "Enter" to skip to content

Noutati din industria de constructii: companiile specializate in vanzari de schele metalice au introdus in oferta si serviciile de inchiriere

Structurile metalice provizorii, nelipsite in lucrarile de constructie la inaltime se pot cumpara sau inchiria. Firmele specializate in vanzari schele metalice: www.lucinvest.ro/vanzari-schele-metalice/ pun la dispozitie si serviciul de inchiriere, care se bucura de o popularitate tot mai crescuta in ultima perioada.

Pentru ca nu se anunta o perioada foarte buna in domeniul constructiilor, te incurajam sa cauti furnizorii care iti pot oferi cele mai bune preturi, asistenta tehnica specializata, oferte atractive si bonusuri (precum transportul inclus), dar si un proces optim de comunicare. E indicat sa ai posibilitatea de a cumpara si de a inchiria acelasi tip de produs de la o singura companie, astfel incat sa te adaptezi din mers la evolutiiile de pe piata constructiilor, in functie de proiect.

Cele mai importante tipuri de schele metalice, care nu lipsesc de pe santiere

Schela fixa pentru realizarea lucarilor la fatade si schela reglabila, indispensabila in finisajele interioare, sunt cele mai cautate tipuri de structuri metalice. Mai este pe lista si schela mobila zincata, care suporta o sarcina maxima de 200 kg si are de regula dimensiunea de 2 x 120 m, la o inaltime de 15 m.

Schela fixa de fatade are dimensiunea optima de 1 m pentru latimea campului de lucru, si o capacitate maxima de sustinere de 300 kg pe metru patrat. Daca este de buna calitate, asigura o usurinta deplina in manevrare, dar si un nivel ridicat de siguranta. Se recomanda schelele cu planuri de lucru zincate si cu sistem de ancorare cu dibluri. Schela reglabila pentru interior trebuie sa fie, de asemenea, usor de manipulat.

Cum iti poti optimiza costurile in aceasta perioada

Poti sa profiti de ofertele avantajoase oferite de furnizorii esentiali de echipamente de constructii sau sa contractezi serviciile de inchiriere din cadrul acelor firme. Cu cat ai mai multe optiuni, cu atat te poti adapta mai bine la situatie, pentru a-ti eficientiza costurile.

Daca ai cheltuieli mari pentru transport si depozitarea echipamentelor si a utilajelor, atunci inchirierea structurilor metalice va fi cea mai buna alegere. In plus, vei beneficia de asistenta si suport tehnic in montaj. Nu improviza schele din alte tipuri de materiale si nu iti expune muncitorii la niciun fel de risc. Nu este doar ilegal, dar si imoral, sa folosesti materiale necorespunzatoare pentru desfasurarea lucrarilor la inaltime. Siguranta este o prioritate!

Lucinvest.ro, nr. 1 in vanzari schele metalice, a introdus in oferta si serviciile de inchiriere

Fie ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi echipamente pentru constructii, Lucinvest.ro iti poate deveni un bun partener. Aceasta companie are o vasta experienta pe piata, si furnizeaza constructorilor o gama completa de sisteme, utilaje, accesorii si echipamente pentru orice activitate de pe un santier.

Produsele pe care le comercializeaza si inchiriaza sunt concepute la standard international de cei mai mari furnizori de echipamente din Europa, avand un nivel de calitate superior alternativelor. Compania nr.1 in vanzari schele metalice le si inchiriaza in acest moment, la preturi accesibile. Daca ai un proiect limitat ca perioada de timp sau vrei sa iti reduci costurile aferente transportului si manipularii echipamentelor, iata un bun moment sa inchiriezi. Profita de toate beneficiile oferite de firma Lucinvest.ro pentru ca proiectele tale sa mearga mai departe! Acest furnizor de echipamente esentiale in constructii devine cel mai bun partener.

Date de contact:

Tel:(40)745.410.817

Email: office@lucinvest.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *