Press "Enter" to skip to content

Noi episoade din Fear the Walking Dead, sezonul 6, de astăzi la AMC

AMC, televiziunea americană, difuzează de astăzi și la noi, de la ora 22:00, noi episoade din super serialul cu zombie, Fear the Walking Dead, ajuns deja la sezonu al șaselea.

A doua parte a sezoului 6 începe astăzi la AMC și câte un nou episod se va difuza în fiecare seară de luni, de la aceeași oră.

Fear the Walking Dead este serialul-pereche al The Walking Dead, a cărei acțiune se petrece în același univers infestat de virusul care transformă oamenii în zombie.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere. Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.