Press "Enter" to skip to content

Niciun cabinet de ginecologie fara consumabile din hartie de calitate

Intr-un cabinet de ginecologie se munceste mult, trebuie sa fie totul curat sa se evite imbolnavirile, iar medicul se spala pe maini dupa fiecare consult in parte.

In timp ce asezam pe masa de consultatii alte role cerceaf hartie dupa fiecare pacienta in parte, ma gandeam cat de utile sunt aceste forme de protectie. Se pregatea de consult o mamica frumoasa dupa o femeie care avea o ciuperca genitala transmisibila, iar daca ar fi stat pe acelasi cearceaf din panza, nu as fi putut garanta sanatatea viitoarei mamici.

Asa, am asternut cu drag cearceaful din hartie dupa ce am sters totul cu spirt ca sa se aseze pe el, viitoarea mamica. Simultan cu sanatatea gravidei asiguram si sanatatea copiilor care se dezvoltau frumos in trupul ei.

Domnul doctor imi face semn sa pregatesc pacienta in timp ce se spala temeinic pe maini, iar eu gandesc cu recunoastinta ce mult bine fac medicilor si pacientilor consumabilele de hartie de calitate premium. Dupa ce si-a dat cu sapun lichid din belsug, ginecologul a folosit si dezinfectant concentrat, apoi din dispenser s-a servit cu prosoape pliate pana ce mana lui a fost perfect curata si uscata. Cabinetul este aprovizionat cu produse de igiena fiindca de 13 ani de livrarea acestora se ocupa Sanito.ro.

Trebuie sa va spun ca mereu facem comenzi de peste 175 de lei, transportul nu ne costa nimic si ne asiguram produse pentru o perioada indelungata de timp.

Sunt minunate aceste produse hartie fiindca dupa utilizarea lor sunt puse in cosul de gunoi prevazut cu capac, apoi luate de personalul de serviciu si microbii sunt tinuti astfel sub control. Evident ca orice consult se face cu manusi.

Uneori si pacientele cer voie sa se spele pe maini sau sa se curete de pete cu ajutorul acestor consumabile de hartie. In cabinet exista un dispersor pentru personalul medical si unul pentru pacienti.

La ginecologie ca la ginecologie, vin femei fericite si femei foarte triste. Cele care au certitudinea ca vor deveni mame si ca sarcina decurge normal radiaza de fericire, in timp ce femeile care au pierdut sarcina si au hemoragii masive sunt infricosate, depresive si simt ca si-au pierdut sensul vietii. Unele se simt rusinate ca au patat cearceaful de hartie, dar le asigur ca nimic rau nu s-a inatamplat, atata timp cat cearceaful patat merge la gunoi si este inlocuit cu altul nou.

Seful meu nu stie la cate ma gandesc eu in timp ce pregatesc pacientele de consult, schimb cearceaful si completez fisele.

Imi vine in minte ca o rola de astfel de cearceafuri ar fi buna si acasa pentru femeile tinere care au cicluri abundente si pateaza lenjeriile noaptea, oricate masuri de precautie si-ar lua.

Imi vine sa le educ pe paciente pregatindu-le si pentru viata, nu numai pentru consult, fiindca nu toata lumea stie de existenta acestor produse miraculoase.

Da, de prosoape pliate si de role de hartie a auzit toata lumea , dar de cearceafuri de unica folosinta nu stiu toti romanii si este pacat!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.