Press "Enter" to skip to content

Netseo realizeaza magazine online la nivel profesional!

Sa zicem ca ai un magazin mic cu imbracaminte si incaltaminte, insa nu ai vizite suficiente suficient de la clienti. Acest lucru se poate intampla destul de des, mai ales daca magazinul respectiv nu ar e o locatie buna, se poate se afla intr-un oras cu populatie mica sau patronul nu a stiut  sa il promoveze de la bun inceput.

Netseo.ro est e o firma care isi ofera serviciile de administrare online si se ocupa de realizare magazine online.

De ce sa optezi pentru realizare magazin online

Este foarte simplu. Mediul online este foarte accesat de catre tineri. Cine sunt cei care cumpara cel mai mult? Tinerii cu varste cuprinse intre 16 ani si 35 de ani. Odata ce magazinul va fi expus inmediul virtual, clientii vor veni mult mai usor catre magazinul respectiv.

Netseo poate se ocupa de creare magazin online dedicat de la zero, astel incat clientul va primi exact ce si-a dorit. Orice afacere are ca obiective cresterea vanzarilor si minimizarea costurilor. Pentru un magazin online, costurile operationale sunt semnificativ mai mici decat in cazul unui magazin fizic:

-spatiul fizic este necesar doar in cazul unei eventuale depozitari a stocurilor;

-numarul angajatilor este, de regula, mai mic, deoarece sarcinile care trebuie duse la indeplinire nu sunt atat de numeroase;

-cheltuielile cu sistemele de alarma si paza sunt eliminate, iar achizitia unor module de securitate implica, de obicei, costuri mai mici.

Deoarece internetul nu are granite, orice persoana din lume iti poate accesa site-ul si poate efectua comenzi daca limba ii este cunoscuta si daca politicile magazinului tau permit acest lucru. Astfel, publicul tau tinta nu trebuie sa mai fie doar cel local, ci poate fi cu usurinta unul global. Pentru aceasta, asigura-te ca sistemul tau de plati este unul accesibil publicului larg. Un element care poate face diferenta intre tine si concurenta este posibilitatea achizitiei prin SMS.

Cheltuielile cu depozitarea stocurilor pot fi si ele evitate cu usurinta. Prin metoda numita DropShipping, atunci cand un client comanda un produs, aceasta comanda va fi redirectionata catre furnizor, iar acesta va livra produsul in numele tau, conform contractului incheiat intre voi. Factura se va emite in numele firmei tale, iar ambalajul poate fi personalizat in functie de dorinte.

In cazul unei comenzi cu mai multe produse care necesita un numar mai mare de furnizori, fiecare furnizor va procesa si va livra comanda separat. In varianta in care livrarea se face prin curier, firma de curierat poate centraliza pachetele si le poate livra impreuna.

Alte elemente care pot face diferenta sunt daca firma de curierat ofera posibilitatea de plata cu cardul si daca anunta ziua si intervalul orar al livrarii catre client, deoarece stim deja ca, pentru client, firma de curierat face parte din imaginea magazinului. In cazul livrarii prin posta, centralizarea coletelor nu este posibila. Amazon si Ebay.ro sunt exemple de magazine online care fac DropShipping. 

Netseo.ro este alegerea cea mai buna pentru cei care doresc sa isi realizeze un magazin online fara investitii foarte mari!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.