Press "Enter" to skip to content

Motive pentru a cumpara servere refurbished

Exista o multime de motive de a cumpara servere refurbished, de aceea este o idee foarte buna sa le aveti in vedere. Acestea isi vor face treaba foarte bine si va vor oferi in acelasi timp multe avantaje de care ar trebui sa tineti cont. Serverele refurbished dau in primul rand dovada de o performanta foarte buna. Acestea pot functiona uneori chiar si mai rapid, in functie de configuratia procesoarelor acestora, a unitatilor, dar si a memoriei.

Aceste servere refurbished au un avantaj semnificativ, acestea fiind folosite in jur de 2-3 ani de companii, dupa care sunt predate inapoi pentru un nou model. Acestea sunt insa repuse in vanzare de catre producatorii in sine precum este cazul celor de la Dell, Lenovo sau HP. Acestea sunt repuse in vanzare, doar dupa ce trec de toate verificarile de rigoare.

Produsele au un aspect impecabil imediat ce trec prin aceste verificari, deci ele pot fi considerate a fi produse noi. Companiile mari isi reimprospateaza serverele destul de des datorita acordurilor pe care le semneaza si nu pentru ca materialul folosit este unul uzat.

Un avantaj important al acvestor servere refurbished il consta pretul. Din punctul de vedere al costului, in cazul acestor produse, vorbim despre preturi mai scazute. Pentru multe companii, motivul pentru a cumpara aceste servere refurbished este ca ele au doar o fractiune din pretul lor integral, lucru ce va insemna economii pentru compania respectiva, dar si un produs de calitate in acelasi timp. Serverele sunt fiabile, acestea fiind intretinute si actualizate pentru o perioada destul de mare si anume chiar de 5-10 ani.

Un alt avantaj al aceestor produse refurbished este ca bugetul va fi maximizat, avand in vedere economiile care se pot face. O firma va putea sa tina de buget si sa faca unele cheltuieli doar in sectoarele in care este neaparata nevoie de acestea. Atunci cand un client cumpara un server refurbished, acesta a fost testat foartee bine si de mai multe ori, astfel incat acesta va cumpara un produs nou.

Produsul este testat chiar la fabrica. Produsul mai este testat si in momentul in care ajunge in centrul de audit si in cele din urma, al treilea test este facut inainte ca produsul sa fie trimis catre cumparator, astfel incat acesta sa se bucure de un produs nou, dar si functional in acelasi timp.

Din punctul de vedere al intretinerii, piesele folosite pentru aceste servere sunt de una sau chiar de doua generatii valabile, de aceea nu va va fi grreu sa le gasiti pe piata. Avand in vedere si faptul ca multe servere refurbished sunt accesibile, multe centre IT pastreaza in stoc unele componente cheie, astfel incat sa se poata folosi de acestea cat mai curand si anume in momentul in care ele vor avea nevoie.

Serverele refurbished mai au si avantajul faptului ca pot fi modificate in functie de nevoile fiecarei companii. Astfel, fiecare companie isi poate personaliza dupa cum doreste serverul refurbished si sa se bucure in acelasi timp de un pret mai redus si de produsul dorit, in functie de nevoi.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.