Press "Enter" to skip to content

Modele de mobilier și tendințe de stil și culori în anul 2019

Dacă plănuiești să-ți renovezi casa sau doar să achiziționezi unele articole de mobilier în 2019, atunci trebuie să știi care sunt tendințele anului în culori, stil și design.

Anul care vine te surprinde cu nuanțe de culori, calde și elegante, intense și delicioase în combinație cu cele clasice și stridente inspirate din natură și arta culinară. Numeroase companii de mobilă din Chișinău și-au pregătit deja artileria grea cu modele noi care să te impresioneze.

În cazul în care ești nerăbdator să faci o schimbare și să-ți personalizezi locuința, în anul 2019 o poți face într-o manieră delicioasă. Orice articol de mobilier, fie acesta un fotoliu, un dulap sau comodă ori o canapea, în nuanțele de culori trendy ale anului, precum roșu picant sau purpuriu intens, va deveni fără îndoială punctul atractiv al casei tale.

De asemenea, o combinație dintre intens și strident așa cum este cea dintre paleta de culori ”Cravings” și ”Classico”, devine modalitatea perfectă pentru a-ți exprima personalitatea. Astfel pentru a obține un design care să-ți atragă privirea, nu trebuie să uiți de combinația îndrăzneață a nuanțelor tari cu cele clasice.

Pentru  a ține în totalitate pasul cu tendințele, este important să cunoști și trendurile de decor și stil ale anului. În 2019 persistă minimalismul, naturalețea și glamul. Astfel, dacă dorești să-ți redecorezi sau remobilezi locuința, nu ezita să o faci într-un stil minimalist și integru cu un singur accent îndrăzneț. Soluția perfectă pentru a obține exact ceea de ce ai nevoie este să-ți confecționezi mobila la comandă.  Un minim de accesorii și un punct atractiv în tot decorul îți vor transforma casa într-una de vis.

În ciuda tuturor tendințelor, este foarte important să nu uiți niciodată de personalitatea și preferințele personale deoarece filtrarea a tot ce este în vogă prin prisma propriilor preferințe îți va oferi un rezultat minunat și unic.

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.