Press "Enter" to skip to content

Moda rucsacurilor de damă în 2019

Un rucsac de damă a fost asociat deja cu fetele drăguțe, hiperactive care au un program zilnic foarte încărcat, nu doar cu experiența turistelor de weekend care vor să-și bea cafeaua la Roma, Paris ori Madrid din capriciu. Este la ora actuală un accesoriu elegant care poate oferi o notă de prospețime, un plus de carismă.

Există modele de rucsacuri de damă pentru orice femeie

Un rucsac pentru femei poate să fie un accesoriu romantic, elegant sau chiar poate avea un soi de rigiditate, dacă ne referim la acele rucsacuri de tip business. 

Un rucsac de damă se poate realiza din orice material din care se confecționează în mod obișnuit și o geantă și poate ca să fie decorat după dorință cu paiete, broderii, elemente figurative sau non-figurative din piele, cu butoni metalici, fermoare etc.

Pentru acele femei care nu au îndrăznit până acum ca să poarte un rucsac, bineînțeles că un astfel de accesoriu comod reprezintă o adevărată descoperire. Totul este să scape de anumite prejudecăți.

Anumite rucsacuri se pot transforma în genți cool

Pentru acele persoane cărora nu le plac gențile prea grele și incomode, dar nu pot renunța 100% la ideea de poșetă (geantă), vestea bună e aceea că s-au inventat rucsacurile speciale. Acest tip de accesoriu se poate transforma cu ușurință dintr-un rucsac cu două curele de umăr într-un soi de geantă care poate fi purtată fără probleme, fiind chiar elegantă.

Creatorii propun doamnelor și domnișoarelor să își achiziționeze seturi compuse din rucsac de oraș și poșetă din aceeași familie de obiecte de marochinărie, pentru a opta în voie, după inspirația de moment, fie pentru un accesoriu, fie pentru altul. Desigur, se pot purta chiar și amândouă concomitent!

Rucsacurile de dimensiuni mici pentru femeile hiperactive ce nu au multe lucruri de cărat, sunt o adevărată binecuvântare.

Rucsacul de damă urban este de cele mai multe ori mai bun decât o geantă clasică. E firesc ca să se întâmple asta, deoarece reprezintă un accesoriu elegant pentru doamnele elegante care  apreciază confortul. 

Un rucsacul mini, la fel ca și o poșeta, ajută femeile să poarte cu ele lucrurile esențiale de care au nevoie, în timp ce fiecare obiect va fi totuși la locul său, datorită unei bune compartimentări a modernului accesoriu urban amintit.

Modelul cel mai feminin de rucsac de oraș, acela care este ușor de transformat într-o geantă, se poate găsi online, în magazinele de specialitate. Dacă cureaua este scurtată, el va avea alura unei genți obișnuite cu un mâner scurt. Dar ce în ce mai multe persoane preferă rucsacurile înaintea genților. Explicația este că ele permit includerea în interiorul compartimentelor chiar și a unei perechi de pantofi de fitness sau de salsa, ideale pentru un curs de dans. Iar de ușurința purtării încărcăturii respective în spate, nu în mână, nu mai e cazul să vorbim.

Un rucsac urban poate fi un accesoriu bun de purtat la orice vârstă

Piesă versatilă prin excelență, un rucsac feminin urban poate să fie chiar office și să nu rupă un cod de îmbrăcăminte strict. 

La fel, dacă intenționați să faceți o plimbare în parc, nimic nu este mai bun decât un rucsac. Inclusiv dacă sunteți adolescentă și mergeți cu fetele la o terasă ori tânără pensionară.

Aproape toate modelele de rucsac pot fi purtate peste umăr ca o geantă. Materialele populare din care se fabrică sunt: nailonul, pielea (naturală sau artificială), denimul. 

Fetele tinere iubesc modelele de rucsacuri cool cu forme neașteptate, dar și modelele de rucsacuri romantice, cu aplicații florale și chiar dantelă. 

Rucsacul elegant pentru femei mature este din piele de foarte bună calitate. Își pot permite un asemenea accesoriu urban fără teama de ridicol, doamnelor chiar și doamnele trecute de 30 – 40 de ani. Nu există limită de vârstă în materie de rucsacuri urbane. Totul se rezumă la un pic de curaj!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *