Press "Enter" to skip to content

Mobilier din metal inoxidabil de calitate, pentru diferite unități HoReCa

Orice bucătărie profesională care se respectă nu poate ignora importanța unui mobilier inox de calitate, deoarece este perfect adaptat mediilor HoReCa (industria alimentară și de catering), la fel cum sunt prezente și în domeniul medical, farmaceutic, industrial sau chiar și în alte domenii.

Din categoria mobilierului din inox fac parte dulapurile, chiuvetele, rafturile de diferite tipuri, blaturile de lucru, mesele pe care se așează vasele fierbinți, cărucioare, suporturi pentru tăvi etc.

TC Romania Crown Cool – furnizorul tău de mobilier inox de calitate

La TC Romania Crown Cool veți găsi dotări realizate din oțel inoxidabil la prețuri competitive. Mai mult decât atât, la cerere puteți achiziționa și produse HoReCa personalizate, fie pentru scopuri comerciale, cât și pentru activitatea de producție a produselor alimentare din bucătăriile profesionale.

Rafturile din oțel inoxidabil sunt ideale pentru depozitarea obiectelor prezente în orice bucătărie profesională pentru că optimizează spațiul. Ele pot să fie fixe sau mobile și pot avea unul sau mai multe niveluri.

Pregătirea produselor pe masa de lucru din oțel inoxidabil este o bună alegere atât în spații comerciale, precum ar fi restaurantele, cât și în laboratoare și unitățile de catering.

Mobilierul inox este ușor de curățat ,sterilizat și, sub toate aspectele, este superior lemnului sau sticlei. Alimentele și lichidele nu vor curge și nu vor strica integritatea suprafeței de lucru.

Se poate șterge orice lichid sau aliment de pe ele, nu va exista dezordine sau contaminare.

Ele sunt realizate din oțel inoxidabil care respectă standardele și reglementările strict în domeniul sănătății publice din România.

Orice profesionist HoReCa apreciază un mobilier din oțel inoxidabil de calitate

Mesele insulare, spre exemplu, sunt concepute și finisate pentru a fi utilizate în cadrul comercial și industrial. Această categorie de mobilier are o mare fiabilitate și este extrem de durabilă, rezistând mai mulți ani chiar dacă va fi folosită la nivel intensiv.

Blatul de lucru realizat din oțel inoxidabil este un mediu excelent, iar prepararea alimentelor pe un astfel de blat este întotdeauna o plăcere. Are și picioare reglabile, de aceea poate fi ușor de montat de îndepărtat și deplasat.

Blaturile din oțel inoxidabil oferă multă eleganță și securitate muncii zilnice, au capacitatea de a susține greutăți mari și de a oferi o calitate mare serviciilor prestate, rezistă la o mare varietate de agenți corozivi și sunt utilizate în toate tipurile de afaceri HoReCa.

Orice lucrător dintr-o bucătărie profesională știe că eficiența și netezimea unei mese de lucru afectează foarte mult calitatea produselor. Tocmai de aceea este ideală folosirea unui mobilier din metal inoxidabil pentru prepararea alimentelor.

Oțelul inoxidabil este rezistent, frumos din punct de vedere estetic, iar faptul că are o suprafață neporoasă este extraordinar, deoarece nici un tip de lichid utilizat în bucătărie sau de substanță nu o poate penetra: bacteriile, mucegaiul și alți germeni obișnuiți prezenți de pildă în cazul mobilierului realizat din lemn nu au nicio șansă în fața inoxului. Având un strat invizibil de oxid de crom care protejează materialul, acesta este mult mai ușor de curățat și de menținut la standarde înalte de igienă. Inoxul arată excelent într-o bucătărie profesională, conferind o senzație de prospețime.

Mai mult decât atât. Nu doar că se întreține foarte ușor, dar nici nu este foarte scump. Plus că metalul din care este fabricat poate avea orice formă sau grosime.

Există sute de produse, de diferite modele de mobilier HoReCa, din oțel inoxidabil, care pot să fie folosite într-o bucătărie profesională.

Profită acum de ofertele TC Romania Crown Cool și achiziționează și tu cele mai bune dotări pentru restaurant, deoarece vei găsi aici frecvent promoții: produse calitative cu un înalt grad de siguranță în utilizare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.