Press "Enter" to skip to content

Mobila pentru dormitor

Dormitorul este spatiul unde depozitezi toate lucrurile personale, lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Haine, bijuterii sau produse cosmetice, toate se regasesc in spatiul acesta numit dormitor. De aceea, trebuie ca dormitorul tau sa fie un spatiu cat mai practic, astfel sa iti poti depozita corespunzator toate lucrurile si sa iti desfasori in voie rutina de zi cu zi. Daca alegi cea mai buna mobila pentru dormitor iti va fi simplu sa iti amenajezi un spatiu practic si eficient.
Ce iti ofera mobila pentru dormitor?
Confort – dormitorul este spatiul unde petreci o foarte mare parte din timp. Majoritatea timpului il petreci in pat, dormind, la care adaugi momentele petrecute in dormitor pentru alte activitati (alegi hainele cu care te imbraci, te pregatesti pentru munca, te machezi etc). Dormitorul este spatiul tau intim si trebuie sa fie mobilat si amenajat astfel incat tu sa te relaxezi, sa iti reincarci bateriile si sa te simti confortabil.
Eficienta – in dormitor pastrezi multe lucruri personale (haine, produse cosmetice etc), iar piesele de mobilier trebue sa fie alese astfel incat tu sa poti pastra si depozita toate lucrurile organizat si eficient. Rutina zilnica trebuie sa se desfasoare in liniste (imbracat, pregatit pentru munca etc), fara sa te oboseasca, iar pentru asta ai nevoie de un spatiu amenajat si mobilat eficient.
Rezistenta – mobilierul pentru dormitor trebuie sa fie rezistent, sa dureze in timp si de aceea trebuie sa alegi un mobilier de calitate. Mobilarea dormitorului trebuie sa fie o investitie, o investitie care sa reziste ani buni, fara sa fii nevoit sa repari sau sa schimbi anumite piese pentru ca s-au deteriorat.
Inainte sa te focusezi pe mobilierul propriu-zis este recomandat sa faci cateva pregatiri ajutatoare. Acestea te vor ajuta sa iti mobilezi si sa iti echipezi dormitorul astfel incat sa fie eficient, confortabil si sa corespunda intocmai dorintelor si nevoilor tale.
Inainte sa te apuci sa alegi mobila de dormitor trebuie sa iti cunosti foarte bine dormitorul. Unde sunt amplasate geamurile, cum bate lumina in camera, cum este camera pozitionata fata de rasarit etc. Trebuie sa intelegi layout-ul dormitorului tau si inainte de a-l mobila si dupa amenajare.
Incearca sa iti imaginezi cum va arata camera ta inainte si dupa ce o vei mobila. Plaseaza pe podea obiecte sau traseaza cu banda adeziva dungi pe pardoseala sau pe pereti pentru a vedea daca imaginea din minte corespunde la fel de bine cu realitatea. Marcheaza zonele unde doresti sa asezi patul, dulapul de haine, noptierele, masuta de toaleta, comoda sau alte piese de mobilier pe care tu ti le doresti. In acest fel vei putea sa constientizezi mai bine cum va arata dormitorul tau si vei intelege functionalitatea lui.
Pentru a decide ce piese v-a avea mobilierul de dormitor, trebuie mai intai sa identifici utilitatea fiecarei piesa de mobilier si cum aceasta iti va fi de ajutor. Daca spatiul din camera iti permite poti alege un mobilier complet format din pat, dulap de haine, comode, noptiere, bancheta sau banca, masuta de toaleta si alte piese de mobilier pe care tu le consideri utile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.