Press "Enter" to skip to content

Micuta-turista.com, un blog inspirational pentru toti tinerii parinti

Dragi parinti, voi cand ati calatorit ultima data alaturi de cei mici?! Am observat in ultima vreme ca toti cei care abia ce au devenit parinti de cativa ani au uitat parca de calatorit. Asta chiar si in cazul celor care inainte de a deveni parinti adorau sa calatoreasca si sa exploreze noi meleaguri! Multi au o usoara teama in a pleca la drum alaturi de cei mici. Ce-i drept, sunt destui copii care nu reactioneaza prea bine la un drum lung sau la o schimbare de peisaj! Astazi vrem sa va vorbim despre Maria de la micuta-turista.com o fetita care adora sa calatoreasca.

Blogul micuta-turista.com nu are o foarte mare vechime pe internet, insa exista un motiv foarte intemeiat pentru asta. Maria, personajul principal al blogului www.micuta-turista.com, s-a nascut abia in primavara anului trecut, ceea ce inseamna ca nu are nici macar doi ani impliniti la aceasta data. Bine, bine, acum mai mult ca sigur ca va intrebati ce legatura are turismul cu o fetia de nici macar doi ani?! Ei bine, chiar are, micuta Maria fiind o adevarata pasionata de calatorii. La fel ca si parintii ei, care povestesc toate aventurile pe blogul micuta-turista.com, devenit intre timp un fel de jurnal.

 Calatorii inca din primele saptamani de dupa nastere

Prima calatorie a Mariei de la micuta-turista.com s-a petrecut in primele saptamani de viata, atunci cand parintii ei au dus-o la Constanta pentru a isi vedea parintii. Intre timp, Maria a tot ajuns la mare, ba chiar si in extra sezon. Si, conform povestirilor pe care le gasim pe micuta-turista.com, putem spune ca i-a placut destul de mult. Chiar daca vantul era destul de puternic si valuri marii au tinut-o mai departe de mal, Maria a reusit sa se imprieteneasca cu alti copii de pe plaja si sa se joace in voie! Chiar daca timpul nu era minunat, era vorba de aer curat si de relaxare!

Bineinteles, Micuta Turista nu a fost numai la mare pana acum. Spre exemplu, parintii ei au dus-o chiar si cu trenul la munte, la Brasov. De asemenea, intr-una dintre ultimele povestiri de pe blog, aflam cu Maria a mers cu parintii ei la Bran si la Dino Parc Brasov, un loc minunat pentru orice copil. Daca va imaginati ca nu puteti pleca intr-un road trip alaturi de un bebelus, iata ca Micuta Turista ne demonstreaza ca este mai mult decat posibil. Parintii ei au plimbat-o chiar pe Transfagarasan, una dintre cele mai frumoase sosele din Europa.

 Nu in ultimul rand, Micuta Turista a plecat chiar si din tara pentru un mic city break. Avand in vedere ca formalitatile pentru emiterea unui pasaport pentru un copil nu sunt atat de complicate, parintii ei au decis sa mearga alaturi de Micuta Turista pana in Serbia!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.