Press "Enter" to skip to content

”Micul meu ponei: Viață de ponei” în premieră, din 1 iunie, la Minimax

Povestea originală Micul Meu Ponei a început acum 40 de ani, în 1981, cu o linie de jucării. Poneii au coama și coada colorată în culorile curcubeului și fiecare are parte de câte un simbol pictat pe corp, care le reprezintă personalitatea. Prima serie de desene animate numită simplu „Micul Meu Ponei”, a apărut în 1986 și a avut 65 de episoade, în două sezoane. 

De atunci, micuții ponei au avut parte de peste 350 de episoade, un film, apărut în 2017, și 2 episoade speciale de sărbători care să captiveze și să fidelizeze generații întregi de fani. 

Din 1 iunie, de la ora 18:30, Minimax raduce pe micul ecran o poveste nou-nouță cu personajele deja îndrăgite de copiii de pretutindeni.

 Așa cum elevii în general își vizitează prietenii acasă după școală, micii ponei își petrec mare parte a timpului la Sugarcube Corner, un loc delicios. Acolo, Pinkie Pie este mereu pregătită să le servească cupcake-uri cremoase clientelor ei preferate – cele mai bune prietene ale ei. Aventurile și misterele de care au parte cea mai tare gașcă de prietene, Mane 6, sunt și ele cu specific culinar, mai ales legate de desert. 

Atunci când există o sursă misterioasă de poțiuni magice, aventurile cotidiene legate de cupcake-uri și creme nereușite devin mult mai caraghioase și pline de farmec! 

Hai și tu în magica lume a micilor ponei, doar la Minimax!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.