Press "Enter" to skip to content

Microsoft lansează ediția „Windows 10 Workstation”

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Microsoft a folosit marca de lucru Workstation în ediția 4.0 , dar se pare că acum compania este gata sa o aducă înapoi. Utilizatorii de Twiter  @AndItsTito  și @GrandMofongo  au descoperit noi referințe la o nouă ediție Windows. Microsoft a lansat accidental noua ediție într-un congres de testeri săptămâna trecută. Aceasta versiune este descrisă ca „Windows 10 Pro pentru PC-uri avansate” , noua versiune pare să raspundă unor cerințe hardware semnificative.

Într-un argument scurt Microsoft descrie noua ediție ca fiind „Windows  10 Pro for Workstation” cu patru schimbări principale :

  1. Microsoft intenționează să optimizeze sistemul prin identificarea „încărcărilor de lucru tipice pentru calcul si grafică” pentru a oferi performanțe maxime si fiabilitate atunci când este activat modul Workstation.
  2. Sitemul de fișiere al celor de la Microsoft denumit ReFS , este activat în această noua versiune , cu suport pentru toleranță la erori și este optimizat pentru un volum de date și auto-corecție.
  3. Microsoft înclude protocolul SMBDirect pentru partajare de fișiere și viteză mare de procesare plus o utilizare redusă a procesorului atunci când accesează acțiunile din rețea.
  4. De asemenea , Microsoft intenționează să permită pe noua versiune utilizare pe PC-uri cu pana la 4 procesoare având o limită de memorie de 6TB. În prezent Windows 10 Pro suportă doar 2 procesoare.

Microsoft vizează în mod clar această ediție nouă de Windows 10, pentru a le face viața mai ușoară utilizatorilor care prelucrează în fiecare zi cantități masive de date. Acest lucru va fi probabil folosit în cea mai mare parte în scenarii de întreprinderi, iar gigantul software pare să lucreze în continuare pentru setarea și denumirea exactă a caracteristicilor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.