Press "Enter" to skip to content

Marturii pentru nunta

Inca din secolul al XVI-lea casatoriile au fost celebrate si anuntate cu mare fast, iar pentru ca cei dragi sa nu uite ca au fost martorii dragostei si uniunii unui cuplu se ofeau mici daruri invitatilor. Modelele de marturii pentru nunta au tot evoluat, de la panglici, pana la saculeti din materiale textil cu bomboane, din cutiute, recipiente mici cu miere sau alte mirodenii, pana la plante mici la ghiveci si tot felul de alte idei care mai de care mai ingenioase pentru a oferi imaginea perfecta asupra unui eveniment.
Marturiile sunt asadar mici atentii in semn de multumire pentru prezenta celor invitati la eveniment. Desi integrarea acestora in decorul salii de evenimente, pe mesele invitatilor, a devenit traditie, modalitatea si insasi denumirea de “marturie”cunoaste astazi diferite acceptiuni.
Spre exemplu, in mare voga sunt acum marturiile de nunta tip fotografii realizate la minut in cabine foto special amenajate pentru eveniment si decorate cu stegulete, buze, mustati si alte accesorii de papetarie menite sa transforme imaginea invitatilor intr-una memorabila, plina de amuzament. Modelele pentru Aceste accesorii insa nu trebuie sa corespunda neaparat modelului grafic utilizat pentru invitatia de nunta sau pentru celelalte elemente decorative: meniu, numar de masa, place card/ plic de bani. Totusi, daca vorbim de alte tipuri de marturii pentru invitati, acestea trebuie sa aiba un model grafic sustinut design-ului invitatiei de nunta si accesoriilor incluse in setul coordonat de papetarie.
Fie ca vorbim de simple etichete cu numele mirilor si data evenimentului ce urmeaza a fi atasate unor recipiente, plante, obiecte decorative mici, acestea merita si trebuie sa fie in acord grafic cu modelul invitatiei de nunta, asta pentru a forma o armonie intre accesoriile din set si decorul complet al salii de evenimente.
Ca idei pentru marturii, altfeldeinvitatii.ro vine cu cel putin o sugestie noua, astfel incat puteti oferi ca dar de nunta invitatilor prezenta la petrecere carticele cu citate preferate sau un text aleatoriu pe care v-ati dori ca cei dragi sa-l poata reciti oricand. O ata sugestie este oferirea unor semne de carte pe post de marturie de nunta, modelul grafic al acestuia fiind, bineinteles, coordonat modelului de baza al invitatiei de nunta.
In voga acum sunt si etichetele-marturie pentru sticla de vin. Practice, acestea nu numai ca infrumuseteaza decorul pentru mesele invitatilor, dar in cazul in care va mai raman bauturi alcoolice, le puteti oferi celor apropiati, urmand ca ei sa le pastreze ca o amintire a prezentei la evenimentul dumneavoastra.
Asadar, daca va doriti ca petrecerea voastra sa ramana in memoria tuturor, ce cadou alegeti sa le oferiti in ziua nuntii voastre?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.